Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo Ve Duş Jeli

Duş jellerinin pratikliği kadar birbirinden farklı aromatik hoş kokularını da çok seviyorum. Dönem dönem farklı markaların duş jellerini alıp kullanıyorum ama itiraf edeyim ki Le Petit Marseillais 
( Lö pöti marseyye ) Duş Jelleri' ni bir ayrı seviyorum. Daha önce Güneşli Bahçeler Serisi Duş Jelleri' nin tamamını denediğim markanın bu sefer de Vanilya Sütü Banyo Ve Duş Jeli' ni kullandım.
'' Vanilya sütü içeren Duş Jeli, sıcak ve iştah açıcı bir kokuya sahip kolay durulanan hafif köpüğü ile tene yoğun bir koku verir, cildi nazikçe temizler ve nemlendirir. Cilt yumuşacık olur, nemlenir ve beslenir.'' 
250 ml ebatlı ambalaja sahip Duş Jeli dermatolojik kontrol altında test edilmiş. pH seviyesi cilt ile uyumlu olan Duş Jeli bitkisel temizleyiciler içeriyor. Bu Duş Jeli' nin muhteşem kokusunun sırrı, elle toplanan vanilya kozalarının lezzetli ve iştah açıcı kokularını salmaları için güneşte kurumaya bırakılmalarından geliyor. Vanilya sütü de, bu tanelerin işlenmesi ile elde ediliyor. 
Duş jelini uygulamaya başladığım anda hissettiğim muhteşem vanilya kokusu gerçekten insanın iştahını açıyor. Hatta duştan çıktıktan sonra bile o koku tende varlığını devam ettiriyor. Kremsi yapısı cildi yumuşacık yapıyor. Kolay durulandığından cilde temizlik hissi veriyor. Duş Jelinin 400 ve 600 ml.lik olmak üzere farklı ebatlarda satışı da var. Benim kullandığım 250 ml.lik olanı idi. Bu boyu, bilindik kozmetik mağazalarda indirimli olarak 10-12 TL arası bir fiyata satılıyor dönem dönem. Le Petit Marseillais markasının duş jellerini seviyorsanız, Vanilya Sütü Banyo Ve Duş Jeli' ni de muhakkak denemelisiniz..
yeşimlehertelden