Dr. White Premium Extra White Diş Macunu

Ağız ve diş bakımında beyazlatıcı etkisi olduğu belirtilen diş bakım ürünlerini kullanmayı tercih ediyorum. Şimdiye kadar kullandığım beyazlatma etkisi olan diş macunları, klasik alışılmış sıkmalı tüp ambalaj içindeydi hep. Bu sefer alışılmışın dışında bir tasarıma sahip diş macunu kullandım Dr. White Premium Extra White Diş Macunu sayesinde.
White İlaç ve Kozmetik bünyesindeki Dr. White markasının Premium serisindeki Ekstra Beyaz Diş Macunu için, '' Paeonol Bletilla Striata içeren özel beyazlatma içeriği karışımı, tartarı ağız boşluklarından etkili şekilde uzaklaştırarak derinlemesine temizlik sağlarken, dişlerin beyaz, parlak ve sağlıklı olmasına da yardımcı olur.'' şeklinde bir açıklama yapılmış internet sayfasında.
90 gr.ağırlığa sahip diş macununun en dikkat çeken özelliği kesinlikle ambalajı bence. Diğer diş macunlarının aksine kırılıp bükülmeyen, sıkılmayan ambalaja sahip diş macununu kullanmak için, tepe kısmındaki siyah, içi boş plastik vakum pompasını, tıpkı basmalı uç kalemlerdeki gibi ortasındaki ufak hava deliğinden kapatıp, aşağı doğru bastırmak gerekiyor. Macun, ambalajın içindeki mekanizma sayesinde basma işlemiyle dışarı çıkıyor.
Diş macununun en önemli özelliklerinden birisi florür  içermemesi ( Tıp dünyası yararlı/zararlı diye ikiye bölünmüş ve benim için de muallak bir konu olsa bile ). Jel yapılı macun biraz akışkan olduğu için pompayı basarken dikkatli olmakta yarar var. Macunun çok keskin bir tadı ve yoğun ferahlatıcı bir etkisi olmamasına rağmen ağız içinde hoş bir tat bırakıyor. Diş yüzeyini güzel temizleyen macunun tek paket kullanım sonunda beyazlatma etkisini görmedim ben. Her beyazlatma vaadi olan ürün gibi, bu diş macununun da beyazlatma etkisini görmek için uzun süreli ve düzenli kullanılması gerekiyor. Birçok evde macun tüpünün ortadan sıkılma derdine çözüm olabilecek Dr. White Premium Extra White Diş Macunu' nu gittigidiyor, trendyol, n11 gibi online alışveriş sitelerinden temin edebilirsiniz. 
yeşimlehertelden