Le Petit Marseillais " Güneşli Bahçeler " Serisi Duş Jelleri

Siz de benim gibi yaz mevsimini özleyenlerden misiniz? Ben güneşi, sıcağı, yaz mevsimine özel kokulu meyveleri çok seviyorum ve biran önce yaz gelsin istiyorum. Neyseki yaz gelmeden, Le Petit Marseillais ( Fransızca telaffuzu: Lö Pöti Merseye ) " Güneşli Bahçeler " Serisi Duş Jelleri, yaz özlemimi bir nebze de olsa giderecek gibi.
Güneşli Bahçeler Serisi' nde yer alan Duş Jelleri;
* Organik Greyfurt ve Kekik
* Organik Frenk Üzümü ve Nane 
* Organik Kan Portakalı ve Biberiye
* Organik Karpuz ve Fesleğen 
Le Petit Marseillais Organik Greyfurt ve Kekik Duş Jeli
Nemlendirici ve yenileyici özelliğe sahip duş jeli, Akdeniz güneşiyle olgunlaşan organik greyfurt ve Akdeniz bahçelerinden toplanan enfes kokulu organik kekik kokusu içeriyor.
 Le Petit Marseillais Organik Frenk Üzümü ve Nane Duş Jeli
Nemlendirici ve tazeleyici özelliğe sahip duş jeli, Akdeniz güneşiyle olgunlaşan organik frenk üzümü ve Akdeniz bahçelerinden toplanan enfes kokulu organik nane kokusu içeriyor.
Le Petit Marseillais Organik Kan Portakalı ve Biberiye Duş Jeli
Nemlendirici ve canlandırıcı özelliğe sahip duş jeli, Akdeniz güneşiyle olgunlaşan organik kan portakalı ve Akdeniz bahçelerinden toplanan enfes kokulu organik biberiye kokusu içeriyor.
Le Petit Marseillais Organik Karpuz ve Fesleğen Duş Jeli
Nemlendirici ve ferahlatıcı özelliğe sahip duş jeli, Akdeniz güneşiyle olgunlaşan organik karpuz ve Akdeniz bahçelerinden toplanan enfes kokulu organik fesleğen kokusu içeriyor.

400 ml ebatlı %100 geri dönüştürülebilen ambalaja sahip duş jelleri, vegan formüllü ve %98 biyolojik olarak ayrışabilen içeriklerden oluşuyor. pH seviyesi cilt ile uyumlu olan duş jelleri, dermatolojik kontrol altında da test edilmiş. Serideki tüm duş jellerinin kendilerine has kokuları var. Hepsi ayrı ayrı güzel bu kokuların. Fakat içlerinden Organik Karpuz ve Fesleğen Duş Jeli benim en sevdiğim oldu. Raflarda yerini almaya başlayan Güneşli Bahçeler serisi duş jelleri, kısa bir süreliğine denemeniz için tüm satış noktalarında sadece 19,90 TL. İçlerinde en çok hangi koku size hitap ediyor peki? 
yeşimlehertelden