Doktor Köpük Çok Amaçlı Temizleme Spreyi

Bizim evde günlük ev temizliği rutin bir şekilde her gün yapılıyor. Tüm yüzeyler süpürülüyor, tozu alınıyor, siliniyor. Tabi her yüzey için ayrı bir temizleyici kullanmak hem zaman alıyor hem bütçeyi yoruyor. Neyseki son zamanlarda keşfettiğim, Doktor Köpük Çok Amaçlı Temizleme Spreyi tüm yüzeylerde kullanılıyor ve işleri pratikleştiriyor.
Yeni nesil çok amaçlı temizleme köpüğü olan Doktor Köpük, %100 yerli sermaye tarafından üretilmiş bir ürün. İçerisinde insan, hayvan ve çevreye zararlı '' serbest sodyum tuzları, asit, kostik '' gibi maddeler bulunmayan Temizleme Spreyi, pH'ı yüksek alkali bir ürün olup, itici gazı ozon tabakasına zarar vermiyor.
Su bazlı Köpük;
* Ev içi uygulamalarda mutfak, banyo, tuvalet, pvc doğrama ve paslanmaz yüzeylerde, döşeme, koltuk, halı gibi tekstil ürünlerinde,
* Fabrika ve işletmelerde gres, yağ, kir, epoksi yüzey gibi her yerde,
* Otomobillerde motor, döşeme, torpido, cam, kaporta, tampon, far, lastik, jant temizliğinde,
* Motosiklet motor ve alüminyum aksamları ile alüminyum gövdeli motorların temizliğinde,
* Makine imalat sanayinde klima, soğutma grupları, evaporatör ve kondenser temizliğinde,
* Deniz sektöründe kayık, sandal, tekne, şişme bot, makine daireleri, içten ve dıştan takma motorlarda yani kısaca kir, leke olan ve suyun uygulanabildiği tüm yüzeylerde kullanılabiliyor. 
Ürün, alüminyum, çinko, kalay, krom gibi metallere zarar vermiyor. Kumaş, deri gibi yüzeylerde deformasyon yapmıyor.
Spreyi kullanmadan önce çalkalayarak, yüzeyden 15-20 cm mesafeden uyguluyoruz. Kirli yüzeyin üzerine sıktığımız köpüğün bir süre nüfuz etmesini bekledikten sonra yüzeyi nemli bir bez ile siliyoruz.
Doktor Köpük Çok Amaçlı Temizleme Spreyi, öncelikle banyoda cam duşakabin ve duşakabin içi fayans temizliğinde kullandım. Bu yüzeylerde birikmiş kireç, su, sabun gibi lekeleri temizlemek çok zahmetli ve uğraştırıcı oluyor biliyorsunuz ki. Ama ben spreyi sıkıp, köpüğü bir süre beklettikten sonra sadece nemli bir bez ile silerek, ovmadan zahmetsizce ve pratik bir şekilde bu yüzeylerdeki kireç ve su lekelerinden kurtulmuş oldum. Spreyin çok amaçlı yüzeylerde kullanılması ve ozon gazına zarar vermiyor oluşu harika bence. Şu an kullandığım sprey bitmeden 2.'sini sipariş verdim bile. Siz de Doktor Köpüğü www.doktorkopuk.com sitesinden alabilirsiniz.

yeşimlehertelden