Savon De Royal Pearl Serisi Sıvı El Sabunları

Kişisel temizliğin el temizliği ile başladığını ve sağlığımızı korumada el temizliğinin ne kadar önemli olduğunu bilen bir birey olarak, ben de gün içinde sıklıkla ellerimi su ve sabun ile birçok kez yıkıyor ve temizliyorum. Tabi sıklıkla suya sabuna dokunan ellerim için de, ellerimi kurutmayacak sıvı sabunları tercih ediyorum. Bu son dönemlerde işte böyle ellerimi kurutmayan bir ürün olan Savon De Royal' in Pearl Serisi ( İnci Serisi ) Sıvı El Sabunları' nı sıklıkla kullanmaya başladım. 
Pearl Serisi' nde 3 farklı kokuya sahip sıvı sabun var. 
* Savon De Royal White Pearl Sıvı El Sabunu
* Savon De Royal Black Pearl Sıvı El Sabunu
* Savon De Royal Eden's Pearl Sıvı El Sabunu
White Pearl ( Beyaz İnci ) Sıvı El Sabunu' nun tepe noktalarında narin müge çiçeği ve tatlı mandalina, dip noktalarında ise misk ve vanilya bulunuyor. 
Black Pearl ( Siyah İnci ) Sıvı El Sabunu' nun tepe noktalarında tatlı portakal ve galbanu, dip noktalarında ise paçuli ve vanilya yer alıyor. 
500 gr ağırlıktaki sert plastik ambalaja sahip sıvı sabunların pH' ı cilt ile uyumlu olup, ürünler alkol ve paraben içermiyor. Ambalajların şık tasarımları, kullanıldığı yere dekoratif bir görünüm de kazandırıyor aynı zamanda. Sabunların her ikisinin de kokusu harika ve kalıcı kokuları sayesinde ellere hoş bir koku bırakıyorlar. White Pearl' de çiçek, Black Pearl' de ise turunçgil kokusu hakim. Sıvı sabunların en güzel özelliklerinden birisi de nemlendirici formülü ile elleri kurutmaması. Unutmadan Pearl Serisi' nde bir de Eden's Pearl isimli sıvı el sabunu var. Onun da zencefil, beyaz yasemin, amber ve vanilya içeren bir kokusu var. Biz, ailece sabunların kokularını çok sevdik. En kısa sürede serideki eksiğimiz olan Eden's Pearl Sıvı El Sabunu' nu da seriye ekleyeceğiz.
yeşimlehertelden