Catalyn Laboratories Sıcak Etkili Losyon


Vücudumuzda bölgesel olarak ortaya çıkan ağrılar bazen çok can sıkıcı olabiliyor ve gündelik yaşamı sekteye uğratabiliyor değil mi? Bu bölgesel ağrılardan ben de şikayetçiyim. Özellikle boyun ve omuz ağrıları, günlük ev işlerinin yoğun olduğu zamanlarda daha dayanılmaz oluyor. Böyle zamanlar için evde elimin altında gevşetici ve rahatlamayı sağlayıcı bir krem muhakkak bulundururum. Bu aralar da en çok Catalyn Laboratories Sıcak Etkili Losyon' dan yardım alıyorum.
İçeriğinde, Acı Biber Özü, Mentol, Aynı Sefa Çiçeği Özü, Buğday Yağı, Jojoba Yağı ve Papatya Yağı bulunan Sıcak Etkili Losyon ( Heat Lotion );
* Problem hissedilen kas ve eklemler üzerine uygulandığında kısa sürede rahatlamaya ve gevşemeye yardımcı olur. Düzenli kullanım sonrasında kaslarda ve eklemlerde gevşeme ve rahatlama hissedilir.
* Boyun, sırt, bel, kol, bacak kas ağrılarında, sinir sıkışmalarında rahatlatıcı etkiye sahiptir.
* Baş ağrısında ense ve şakaklara sürüldüğünde etkili olan losyon boğaz ağrısında da kullanılabilir.
* Selülit görünümünde iyileşme sağlar, kırmızı, mor cilt çatlakları üzerinde etkilidir.
* Kırmızı acı biber özü sayesinde kan dolaşımı hızlandığı için yağ yakımı artar, cilt kendisini toparlar ve sıkılaşır.
* Mentol, eklem ağrılarına karşı da oldukça etkili olup, burkulma vb. durumlarda soğutucu etkisiyle ağrının şiddetinde bir hafifleme hissedilmesini sağlar. Acı biber özünün yaratacağı yanma hissini hafifletir.
* İpeksi, losyon bazlı formülü, birçok merhemde olduğunun aksine yüksek nemlendirme özelliğine sahiptir.
8 saate kadar etkisi olan Losyonun 90 ml ebatlı, üstten basmalı plastik ambalajı var. Losyonun yağ içermeyen formülü uygulandığı bölgede leke bırakmıyor. İlaç, esans, boya içermeyen, doğal özlerle zenginleştirilmiş Sıcak Etkili Losyon, problemli bölgeye sürüldükten sonra tamamen emilene kadar hafif masaj yapılarak uygulanıyor ve günde en fazla 3-4 kez kullanılabiliyor. Acı Biber Özü içerdiğinden, kullandıktan sonra ellerin bol su ve sabun ile çok iyi yıkanması gerekiyor. 
Losyonu boyun ve omuz bölgelerimde ve de baş ağrılarım için şakak bölgelerimde, kullanım talimatına uygun olarak kullandıktan kısa bir süre sonra, mentolün etkisiyle serinlikle birlikte probremli bölgelerde rahatlama, gevşeme, bir müddet sonra da ağrılarda hafifleme oldu. Bilindik ağır kokan kas gevşeticilerin aksine koku olarak da mentol kendisini hissettiriyor bu Losyonda. Bu tür kremlerde, uygulanan bölgede krem artığı, kurumuş krem lekesi kalırken, Catalyn Laboratories Sıcak Etkili Losyon' da böyle bir sorun hiç olmadı. Losyonun ilaç içermeyip, bitkisel özlerle doğal bir çözüm sunması da ayrıca hoşuma gitti. Bu losyonu en çok da, baş ağrılarım için aldığım haplara artık gerek kalmaması için sevdim..
yeşimlehertelden