OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Saç Bakım Kremi

Saç bakımında şampuan kadar saç kremleri de etkili oluyor bana göre. Kullandığım saç bakım kremlerinin de şampuanlar gibi, saç yapıma ve saçımın ihtiyaçlarına uygun ürünler olmasına dikkat ediyorum. Genelde aynı markanın, aynı seri saç kremlerini almaya çalışıyorum. Tıpkı daha önce kullandığım OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan' ın Bakım Kremi' nde olduğu gibi.
OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Saç Bakım Kremi, Vitamin B7 Biotin, Kolajen ve Hidrolize Buğday Proteini içeren özel formüle sahip. İçerikteki;
* Biotin, saçları besliyor, yeniden yapılandırıyor ve daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor.
* Kolajen, saçların kalınlaşmasını sağlarken daha dolgun ve hacimli gözükmesini sağlıyor.
* Hidrolize Buğday Proteinleri, saçları besleyerek, bakım yapıyor.
385 ml. ebata sahip ürünün ambalajı çevre dostu olup, ürün sülfat içermiyor. Bakım Kremi, şampuan sonrası saç uçlarına uygulanıp, 3-5 dakika bekletildikten sonra durulanarak kullanılıyor.
Günlük kullanıma uygun bakım kreminin rengi açık lila, kokusu ise şampuanında hissettiğim muhteşem tatlı kokunun daha hafifi. Saçı ağırlaştırmayan krem, banyo sonrası saçı kolay tarama anlamında büyük kolaylık sağlıyor. Tek ambalaj kullanımı, saçı hızlı uzatma ve kalınlaştırma etkisini gözlemlemek için yeterli olmadığından, o vaadi üstünde yorum yazamayacağım. Ama saçı eskiye nazaran daha dolgun ve hacimli yaptığı, beslediği, bakımını yaptığı kesin. Kozmetik mağazalarında 80 TL civarı satış fiyatı olan OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Saç Bakım Kremi, indirimli dönemlerde 45-50 TL'ye almak mümkün.
yeşimlehertelden