OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan

Kullandığım cilt bakım ürünlerinde, nasıl cildimin yapısına ve ihtiyacına uygun ürünler kullanıyorsam, saç bakımım için de ince telli ve zayıf saçlarımın yapısına ve ihtiyacına yönelik şampuanlar kullanıyorum. Bunun içinde dolgunlaştırıcı ve hacim verici özelliğe sahip olanları tercih ediyorum. Tıpkı son kullandığım OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan' da olduğu gibi.
Şampuan ile ilgili ambalajda verilen bilgiler şu şekilde; '' Kalın ve dolgun saçlar için; Vitamin B7 biotin, kolajen ve hidrolize buğday proteini içeren özel formül saç tellerinize derinlemesine nüfuz eder. Daha dolgun, sağlıklı görünen ve parlak saçlar için mükemmel hacim verir. ''
Johnson & Johnson şirketinin markası olan OGX' in zayıf saçlara yönelik şampuanı 385 ml' lik ambalaja sahip ve ambalajlar çevre dostu. Şampuan sülfat içermiyor. Ve hayvanlar üstünde deney yapılmıyor. Merak edenler için OGX, Organix' in kısaltması oluyor.
Şampuanın rengi silik bir lila diyebileceğim tonda. Yapısı yoğun, çok fazla akışkan değil. Kokusu ise muhteşem, hafif ve tatlı. Şampuan, saçı temizlemede ve arındırmada başarılı. Hacim ve dolgunluk vermede ise gözle görülür bir etkisi var. Bir iki gün o dolgunluğu koruyor diyebilirim. Vaatlerini yerine getirmede benden sınıfı geçen şampuanın beğenmediğim tek özelliği ise şişeden çıkışının biraz zor olması. Yani akışkan yapılı bir şampuan olmadığından sert plastik şampuan şişesini oldukça sıkmanız gerekiyor. Şampuanın piyasa satış fiyatı 80 TL civarı, indirim dönemlerinde 45-50 TL' ye kadar düşüyor rakam, onu da bilgi olarak belirteyim hemen..
yeşimlehertelden