Duru Mineral Action Hindistan Cevizi ve Kil Duş Jeli

Farklı markaların, değişik kokulara sahip duş jellerini denemeyi seviyorum. Ama sanırım en çok Duru markasının duş jellerini seviyorum. Daha önce Mango, Okyanus Esintisi, Lotus Çiçeği içerikli ürünlerini kullandığım markanın, bu sefer de Mineral Action Hindistan Cevizi & Kil Duş Jeli' ni denedim.
Yeni Duru Mineral Action Hindistan Cevizi ve Kil Duş Jeli, içerisindeki kilden gelen mineraller, hindistan cevizi özü ve tanecikler ile tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine ve cildin parlaklık kazanmasına yardımcı oluyor.
Kullanımı, el veya lif ile köpürterek vücuda uygulanıp durulanan duş jelinin 12 ay kullanım ömrü var.
 
29.95 TL satış fiyatı olan 700 ml ebatlı duş jelini, temmuz ayı başında Gratis Mağazası' ndan indirimli 10.95 TL' ye almıştım. 700 ml .lik duş jeli için oldukça ekonomik bir rakam. Normal duş jelleri gibi çok sıvı formda değil bu duş jeli. Kremsi yapılı, yoğun formlu duş jelinin harika kokan hindistan cevizi aromasını anlatmaya gerek yok sanırım. İçinde tuz zerreciği gibi küçük taneciklerin olduğu jel, vücuda özellikle kese yardımıyla masaj yaparak uygulandığında, bu özelliği ile gözenekleri arındırmada başarılı. Kremsi yapısıyla vücudu nazikçe temizleyen, cildi nemlendiren ve yumuşatan duş jelini böyle indirime denk gelirse yedeklerim ben...

yeşimlehertelden