Scotch Brite Kullan At Islak Mutfak Bezi

Genel ev temizliğinde mutfak, temizlik ve hijyen açısından özel önem verdiğim yerlerin başında gelir. Fakat bazen her yüzey için ayrı bir temizleyici kullanmak işleri biraz zorlaştırıyor. İşte böyle zamanlarda her yüzeye uygun özellikli ürünler kullanmak temizliği pratik hale getiriyor. Tıpkı Scotch Brite Kullan At Islak Mutfak Bezi gibi.
Durulama gerektirmeyen, tortu bırakmayan ve kireç oluşumunu önleyen formülüyle sıradan temizlik ürünlerinden çok farklı bir ıslak temizlik havlusu olan Scotch Brite Kullan At Islak Mutfak Bezi, özel formülü ve dokusuyla ocak, fırın, davlumbaz, mutfak tezgahları ve lavaboda ovalamaya gerek kalmadan tek dokunuşla pürüzsüz temizlik ve kalıcı limon ferahlığı sağlıyor.
Yağ çözücü formüllü ıslak bezlerden paket içerisinde 50 adet var. Bezlerin ölçüsü 20 cm X 15 cm. Islak bezlerin sıkı dokulu yapısı oldukça dayanıklı. Kullanımı kolay ve pratik. Yüzeyleri çizmeden ve tortu bırakmadan temizliyor. Kullan at özellikli olduğundan ıslatma, yıkama gerektirmiyor. Bu anlamda tek seferlik kullanımlar için ideal diyebilirim.
Ben ocak, davlumbaz, evye ve mutfak bataryasında denedim bezleri. Ocakta yeni oluşmuş yağ lekelerini ovmadan temizlemede başarılı, beklemiş yağlar için biraz uğraşmak gerekiyor. Davlumbazı temizlemesinin yanında hafif bir parlaklık da verdi. Evyedeki oluşmuş kireç lekelerini gidermede ne yazık ki etkili olmadı. Bataryadaki su lekelerini hafifletip biraz da parlamasını sağladı. Bu bezlerde beğenmediğim 3 özellik oldu. 1.si kokusu, limon kokusundan ziyade kimyasal temizleyici kokusu hissettim ben. 2.si ise bezlerin ebadı. Biraz daha geniş yapılabilirmiş. 3.sü ise fiyatı. Çeşitli marketlerde 25-30 TL arası değişen fiyatlarla satışı var ürünün. Firma tarafından denemem için gönderilen Kullan At Islak Mutfak Bezi' ni pratik temizlik anlamında beğenmiş olsam da alıp kullanacağımı sanmam.
yeşimlehertelden