Bloggerlar İle Hoş Geldin Ramazan Etkinliği Sponsorları

Geçtiğimiz haftalarda sevgili Sosyal Annem' in, Şafağın Dünyası' nın ve Yasemin Kokulu Bir Hayat' ın Üsküdar / Bulgurlu' daki Mekan Közde Döner' de birlikte düzenlediği etkinlikten bundan bir önceki Bloggerlar İle Hoş Geldin Ramazan Etkinliği yazımda bahsetmiştim. Etkinlikte hem bildiğiniz hem de belki de ilk kez öğreneceğiniz markaların güzel ürünleri de bizimleydi. Bu yazımda da bu ürünlerden bahsedeyim size..
Anadolu Gurme Yöresel Ürünler
Tamamen köy ürünlerinden oluşan ve yerli üretim yapan Anadolu Gurme Yöresel, ürünlerini kendi bahçelerinde doğal, organik, katkısız, şeker ilavesiz üretiyor. Ürünler toplandıktan sonra Malatya' da depolanıyor ve haftalık olarak İstanbul' a getiriliyor. Hem sağlıklı hem doğal bu ürünlere @anadolugurmeyoresel_urunler sayfasından ulaşabilirsiniz.
Zaferan Osmanlı Şerbetleri
Sentetik boya, renklendirici, yapay tatlandırıcı, aroma ve koruyucu içermeyen şifa ve sağlık deposu şerbetlerin 3 çeşidi var:
* Osmanlı Şerbeti; Demirhindi, Mekke Gülü, Kakule, Zencefil, Karanfil, Tarçın
* Selçuklu Şerbeti; Keçi Boynuzu, Mekke Gülü, Karanfil, Zahter, Kimyon, Yeni Bahar
* Göktürk Şerbeti; Meyan Kökü, Mekke Gülü, Melisa, Portakal Kabuğu, Rezene, Nane içeriyor.
Ramazan boyunca A101 marketlerde satışta olacak bu şerbetlere Zaferan Osmanlı Şerbetleri sayfasından bakabilirsiniz. 
Mr. & Mrs. Popcorn
1900' lü yılların başlarından beri Amerika başta olmak üzere, bir çok Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden, Japonya ve Çin gibi Uzakdoğu ülkelerine kadar çok yaygın olarak tüketilmekte olan patlamış mısırın bu tatlı hali şimdi Türkiye' de. Taptaze patlamış mısırların üzerine leziz çikolata ve karamelin erimesi ile oluşan patlamış mısırlar koruyucu, katkı maddesi, renklendirici ve trans yağ içermiyor. Sütlü çikolatalı, karamelli, çedar peynirli ve çilekli çeşitleri olan ürünleri Mr. & Mrs. Popcorn sayfasından inceleyebilirsiniz.
Reneva Collagen Protein Drink
1982 senesinden beri mutfaklarda yemeklerin tadı tuzu olan Estuz A.Ş.' nin içecek sektöründeki ilk ürünü olan ve sağlıklı bir beslenme için gerekli kolajen, protein, vitamin, aminoasitleri içeren; gazsız, koruyucusuz, katkısız, şekersiz, düşük kalorili Reneva Collagen Protein Drink' in 2 çeşidi var;
*Reneva Collagen Protein Drink Beauty; Çarkıfelek, portakal ve ananas aromalı
*Reneva Collagen Protein Drink Fit; Limon ve çilek aromalı 
Eczanelerde, marketlerde ve online olarak satışta olan içeceklerin özellikleri Reneva sayfasında..
Duş Sil
Su uzaklaştırıcı etkisi ile fayansları, karoları, derzleri ve cam bölmeleri koruyan; kireç ve sabun kalıntılarına karşı temizlikte tek başına etkili ürün, plastik, cam, lamine, akrilik veya alüminyum duşakabinlerde kullanılıyor. Ürün Migros, Koçtaş ve Rossmann mağazalarında satışta. Daha önce yorumladığım ürün yazısına BURADAN ulaşabilir ve tüm ürünlere Duş Sil sayfasından bakabilirsiniz.
Dermokil Xtreme Sivilce, Siyah Nokta ve Ölü Hücrelere Karşı Maske
Dermokil Natural Yenileyici El ve Yüz Bakım Kremi Aloe Vera
DK Dent Kil İle Extra Beyazlık Tam Koruma Diş Macunu
* Maske, sarı kil formülü ile ciltteki sebum miktarının artışına bağlı oluşan sivilce ve siyah noktalara karşı geliştirilmiş. İçeriğindeki nar özü ve salisilik asitle ölü deriyi uzaklaştırarak cildin nefes almasını da sağlıyor. Denedikten sonra yazısını paylaşacağım.
* Krem, ellere ve yüze derinlemesine bakım yapıyor. Cildi zamanından önce yaşlanmaya karşı koruyor. Formülündeki bitkisel özler ve kil sayesinde cildin kurumadan nemli ve yumuşak kalmasını sağlıyor. Daha önce kullandığım krem yazıma BURADAN bakabilirsiniz.
* Diş Macunu, florür, glüten, boya, tatlandırıcı, sls, paraben, triclisan içermeyen ve köpürmeyen formülü ile diş ve diş eti sağlığını korumaya yardımcı olurken, diş üzerinde oluşan lekeleri gidererek dişleri doğal beyazlığına kavuşturmayı, etkili temizlik sağlamayı ve de nefesi ferahlatmayı vaat ediyor. Yeni kullanmaya başladığım bu diş macunu ile ilgili yorumlarım yakında blog sayfamda olacak. Dermokil ürünlerini Dermokil Shop sayfasından inceleyebilirsiniz.
Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı 
Highgenic Ütüleme Sihirbazı
* Fırçalı Leke Çıkarıcı, özel geliştirilmiş formülü ve fırça başlığı sayesinde giysilerde olduğu kadar halı, koltuk ve araba kumaş döşemelerindeki yağ, yemek, çikolata, sos, dondurma, ketçap, çay, kahve, meyve suyu ve her tür makyaj lekesine karşı temizlemede kullanılıyor.
* Ütüleme Sihirbazı, ütüye gerek olmadan pamuklu, keten, doğal elyaflı tüm giysilerdeki ve ev tekstilindeki kırışıklıkları, sadece birkaç fısss, birazcık esnetme ve elle hafifçe bastırarak düzeltmeyle açıyor. Ütüleme Sihirbazı' nı daha önce kullanmış ve yazısını paylaşmıştım. Kullanım öncesi / sonrası farkı BURADAN görebilirsiniz ve High Genic sayfasından tüm ürünleri inceleyebilirsiniz.
Prosenin Saç Bakım Şampuanı
Trichogen, Argan, Keratin, Vitamin B5, Soya, Mısır, Buğday Proteini sayesinde dermokozmetik alanında en zengin içeriğe sahip olan şampuan, saçların hem saç köklerinden başlayarak beslenmesine ve canlanmasına hem de düzenli kullanımda kepek ve yağlanmayı önlemeye yardımcı oluyor. Şampuan yorumlarım yakında sayfamda olacak. Ürünlerini Prosenin sayfasından inceleyebilirsiniz.
Bebak Nemlendirici Güneş Losyonu spf 30
Güneşin zarar verici UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan losyon, formülündeki havuç özü ile erken yaşlanmaya ve kırışıklıklara karşı cildi korurken, E vitamini ile de cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. Ciltte kolay emilen, yağlı his bırakmayan ve suya dayanıklı ürün buğday ve kumral tenli ciltler için ideal. Markanın ürünlerine Bebak sayfasından bakabilirsiniz.
Peloid Pelomin Cilt Maskesi
Zengin mineralli su içeren maske, cilt altı kan dolaşımını arttırıyor, cildi canlandırıyor, ciltteki lekelerin giderilmesinde, gerginleşmesinde, ciltte genç ve dinamik görünüm sağlanmasında yardımcı oluyor. Ciltteki doku hasarının onarılmasında, cilt çatlaklarının giderilmesinde ve dermis tabakasını besleyerek selülit oluşumunun önlenmesinde de etkili maske içindeki zengin mineraller sayesinde cilt altı kaslarını besleyerek, cilt yaşlanmasının gecikmesinde rol oynuyor. Bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı sayfamda paylaşacağım.Tüm ürünleri Peloid sayfasından inceleyebilirsiniz.
Yazımın başında da dediğim gibi içlerinde bildiğim, ürünlerini kullandığım markalar olduğu gibi ilk kez tanıştığım ve ürünlerini ilk kez kullandığım markalar da oldu bu etkinlik sayesinde. Bu güzel hediyeleri için tüm firmalara..etkinliği düzenleyen sevgili Fatma' ya, Şafak' a ve Yasemin' e ve de bizleri misafir eden Mekan Döner' e çok teşekkür ediyorum. Sizler bu ürünlerden hangilerini kullandınız ve yorumlarınız ne, merak ediyorum..
yeşimlehertelden