Loreal Paris Değerli Çiçekler Arındırıcı Peeling

5 senelik blog yayın dönemimde, Loreal Paris' in cilt bakımı ürünleri ile ilgili ilk yazım olmasında markanın fiyat politikasının da etkisi var sanırım. Neyse ki 2018 senesi sonu yeni yıl indirimlerinde kayda değer bir indirim olmuştu da Loreal Değerli Çiçekler Arındırıcı Peeling' i almıştım. Yeterince deneyimlediğime göre şimdi yazısında sıra..
Değerli Çiçekler Arındırıcı Peeling, arındırma, gözenekleri temizleme ve ferahlatma özelliklerine sahip. Günden güne arınmış ve ferah bir cilt görünümü için gül ve lotus özleriyle mineral taneciklerin birleşiminden oluşan peeling, aynı zamanda dengeleyici etkiye de sahip. Peeling tanecikleri içeren ferahlatıcı formül cildi arındırıyor, pürüzsüzleştiriyor, temiz bir görünüme kavuşturuyor ve de yumuşatıyor.
150 ml ebatlı tüp ambalaja sahip, normal ve karma ciltlerin kullanımına uygun, dermatolojik olarak test edilmiş peeling, haftada 2-3 kere nemli cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanıyor ve durulanıyor.
İçinde tuz zerreciklerinden biraz daha küçük yapılı beyaz taneciklerin olduğu peeling' in hafif çiçeksi bir kokusu var. Peeling' i mümkünse yüz temizleme süngeri ile birlikte kullanmanızı öneririm, bu şekilde daha etkili olduğuna inanıyorum ben. Peeling vaatlerindeki arındırma, gözenekleri temizleme ve ferahlatma etkilerinde gerçekten başarılı. Cildinizi temizlenmiş hissediyorsunuz. Ve kurutma yapmıyor. Bunların haricinde başka da bir iddiası yok. Satış fiyatı o dönem 33 TL olan Loreal Paris Değerli Çiçekler Arındırıcı Peeling' i indirimli 16.5 TL' ye almıştım. Bir indirim döneminde belki yeniden şans verebilirim. Merak ediyor ve kullanmayı düşünüyorsanız size de indirim dönemlerini takip etmenizi tavsiye ederim..

yeşimlehertelden