Inglot HD Perfect Coverup Foundation


Kozmetik sektöründe yer alan makyaj ürünlerini günlük hayatta kullanmam ama konu davet, etkinlik, kutlama, organizasyon olunca özellikle cilt kusurlarını kapatıcı makyaj ürünlerinden yardım alırım. Bu kapatıcı özellikli ürünlerden biri olan Inglot Uzun Süre Kalıcı Fondöten bugün konuğum benim..
Markayı bilmeyenler için küçük bir not: 1983 yılında kurulan Inglot, yoğun ve canlı renkler ile son teknoloji bilimsel ürünleri bir araya getiren Polonya menşeli, renkli kozmetik dünyasının önde gelen üretici firmalarından biri. Bünyesinde makyaj ve cilt bakımı ürünleri olan markanın Türkiye resmi distribütörü Siba Kozmetik.
Markanın makyaj ürünleri arasında yer alan Inglot HD Perfect Coverup Foundation, uzun süre kalıcı bir kapatıcı etkiye sahip. Renk bozulmasını ve cilt kusurlarını kapatan ürün, her türlü cilt tonuna adapte olarak ve aşırı parlamayı önleyerek doğal ve kusursuz bir görünüm veriyor. Beyaz trüf mantarı özüyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde cilt nemini de dengede tutuyor. Yüksek pigment içeren HD özellikli fondöten hem günlük kullanıma uygun hem de yüksek çözünürlükte dahi kapatıcı olarak kullanılıp yüzün büyük ekranda bile kusursuz görünmesini sağlıyor.
Fondötenin Türkiye sitesinde 16, resmi sitesinde ise 21 renk tonu mevcut. ( altı çizili bağlantılardan renk seçeneklerini görebilirsiniz ) Bendeki numarası 75.
Hassas ciltler için uygun olan fondöten hipoalerjenik bir ürün. 35 ml ebatlı ambalaj, ürünü güvenli tutan ve son damlasına kadar kullanılmasını sağlayan hava geçirmeyen bir tasarıma sahip. 
Aslında karma ve yağlı cildim; parlak bir görünüme ve tabaka varmış gibi ağırlığa neden oldukları için fondötenlerle pek anlaşamaz. Ama Inglot HD Perfect Coverup Foundation istisna oldu bu anlamda. Mata yakın görünümü, cildin parlamasını önlemesi, hafif ve kendini hissettirmeyen yapısı, ağılık yapmaması, sürümdeki kolaylığı, kadifemsi yumuşaklığı, cilt kusurlarını nispeten kapatması ve kesinlikle sınıfı geçen kalıcılığı ile benim beğenimi kazandı. Beğenmediğim tek özelliği, şuan piyasa satış fiyatının 145 TL olması. Fondöten, bana firma tarafından gönderilen birkaç ürününden biri idi. Dönem dönem Inglot Türkiye web sitesinde indirimler oluyor. Mesela şu an indirimli 116 TL ( yazının yayınlandığı tarih esastır ). Ama o bile benim bütçemi aşan bir rakam. Bütçe sorunum yok, kaliteli bir ürün, kullanırım derseniz, Inglot Uzun Süre Kalıcı Fondöten vaatlerdeki tüm etkileri karşılıyor derim..
yeşimlehertelden