Nascita Professional Yüz Temizleme Süngeri


T bölgesi yağlı ve karma yüz bölgem için, cildimin ihtiyacı olan yüz temizleyicilerini kullanmaya gayret ediyorum. Ve bu temizleyicileri de hep elimle parmak uçlarımla uyguluyordum. Yüz temizliği için temizleyici süngerleri duymuş ama hiç almamıştım. Geçtiğimiz haftalarda başka kozmetik ihtiyaçlarımı almak için gittiğim yerel bir kozmetik mağazasında tesadüfen Nascita Professional Yüz Temizleme Süngeri' ni uygun fiyatla görünce alıp, denemek istedim.

Doğuş Kozmetik bünyesindeki Nastica' nın ürün portföyünde; Makyaj Fırçaları, Makyaj Aksesuarları, Saç & Yüz & Tırnak & Genel Bakım gibi kategorilerde kozmetik ürünler bulunuyor. 
Yüz & makyaj temizlemede ve gözenekleri açmada kullanılan ve de tüm cilt tipleri için uygun olan kokusuz bu sünger selülozik yapıda. Yumuşak yapısıyla cilt temizliğinin en etkili ve zararsız yolu olan yüz temizleme süngeri, selülozik yapısı sayesinde cildi maske, makyaj ve kirlerden etkili biçimde temizliyor.
Kullanım öncesi sert olan süngeri önce su dolu bir kabın içine koyup 1 - 2 dakika kadar ıslatıyor ve de fazla ıslaklığı almak için süngeri sıkıyoruz. Suyla temasıyla beraber hem yumuşayan hem de birazcık büyüyen süngerin üzerine yüz temizleme ürününü döküp, süngeri yüzümüzde dairesel hareketlerle gezdirerek yüzümüzü temizliyoruz. Kullanım sonrası süngeri su ile güzelce temizlemeyi de unutmuyoruz. 
Nascita Professional Yüz Temizleme Süngeri' ni yaklaşık 1.5 aydır düzenli kullanıyorum. Sabah yüz temizliğimde, peeling ya da maske yaptığımda kalıntılarını gidermede, arada yaptığım makyajın kabasını makyaj temizleme mendili ile alıp makyajdan cildimi derinlemesine arındırmada hep bu süngeri kullandım. Ve elle yapılan uygulamalara göre süngerin cildi derinlemesine temizleme, kirden arındırma, gözenekleri açma işlemlerinde daha etkili olduğunu gözlemledim. İlk defa kullandığım yüz temizleme süngerini beğendim. Belki bu marka belki başka marka olur onu bilemem ama bu süngerler artık eskidikçe yedekleyeceklerim arasına girdi benim..
yeşimlehertelden