Altınkılıç Kefirli Probiyotik Yoğurt

Tüm vücut sistemlerimizin hastalıklarla sınandığı bu mevsimde hepimiz vücut direncimizi korumak ya da artırmak için bir takım önlemler alıyoruzdur muhakkak. Ben de sebze / meyve, su tüketimime ek olarak kefir içerikli ürünlerle sistemlerimin savunmasına yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha önce Kefirli Probiyotik İçeceğini içtiğim Altınkılıç markasının bu aralar Kefirli Probiyotik Yoğurdunu bolca tüketiyorum.
Ana maddesi fermente süt olan, sağlık, şifa, enerji kaynağı, doğal antibiyotik, gençlik iksiri kefirin yararları saymakla bitmez. ( Kefirin yararlarını BURADAN okuyabilirsiniz ). Kefirli yoğurdun düzenli tüketilmesi halinde ise sindirim sistemi sağlıklı ve düzenli çalışır, vücudun ihtiyacı olan protein, vitamin ve minerallerin önemli bir kısmı karşılanmış olur.
Doğal probiyotiklerden üretilen, ilave şeker içermeyen Altınkılıç Kefirli Probiyotik Yoğurdun enerji ve besin değerini aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Bu arada mide problemi yaşadığınız için süt tüketirken sorun yaşıyorsanız laktozsuz kefirli içecekleri deneyebilirsiniz. 
150 gr.lık plastik kaşık ambalajlı kefirli yoğurdun; Sade, Vanilya Bademli, Çıtır Müslili, Yaban Mersini, Çilek, Kayısı Keten Tohumu çeşitleri var.
Ekşimsi mayhoş tadı, kıvamlı yapısıyla çoğu insanın pek fazla tüketmeyi tercih etmediği kefirli yoğurdun tadı kefirli içeceğinden daha hafif ve normal yoğurt tadına daha yakın. Kıvam olarak market yoğurtlarından ziyade ev yapımı yoğurt kıvamında olan Kefirli Yoğurdu sade tüketemezseniz size tatlandırıcısız meyveli kefirli yoğurtları tavsiye ederim. Sade harici Kayısı Keten Tohumlusunu da denediğim ve içindeki kayısı parçacıklarıyla onun da tadını beğendiğim Kefirli Probiyotik Yoğurdu ve Kefirli Probiyotik İçeceği haftalık olarak düzenli tüketmeye çalışıyorum. Ve size de kefirli ürünleri bu mevsimlerde bolca tüketmenizi öneriyorum..
yeşimlehertelden