XO Kadın Deodorant Serisi

Bu senenin en trend kokularından olan XO Parfüm, yaz başında çıkardığı yeni serisiyle çok ses getirdi. Özellikle, hediye gönderilen ürünleri birçok blogger ve instagramer tarafından instagramda bolca paylaşıldı. Ben de bu seri çıkmadan önce 2 kokusunu kullandığım markanın, yeni seri deodorantlarını da ekleyip tüm deodorantlarının detaylarını yazmak istedim. 
Hadi o zaman, XO kadın deodorantları serisinde bulunan 9 kokunun içeriklerini beraber okuyalım..
Bella Vista
Duru, tatlı, feminen kadının kokusu Bella Vista; iris çiçekleri, tatlı meyveler ve pudramsı koku notaları içeriyor.
Pink Paradise
Feminen ve cazibeli kadının kokusu Pink Paradise; floral ve meyvemsi notalar içeriyor.
Ocean Fresh
Masmavi okyanus sularının serinlik kokusu olan Ocean Fresh; ferah okyanus kokusu, çiçeksi yasemin notaları içeriyor.
Ophelia ( YENİ )
Hayatı dolu dolu yaşamayı seven kadının mutluluk veren kokusu olan Ophelia, markanın satışa çıkan en son kokusu ve tatlı kırmızı meyvelerden nar, lotus çiçeği, siyah orkide, misk, amber ve odunsu notalar içeriyor.
Nice Girl
Kadınsı, elegan, baştan çıkarıcı kadının kokusu Nice Girl; floral yasemin, kakao, kahve, vanilya, badem, misk, amber, paçuli ve sandalağacı notaları içeriyor.
Olivia 
Farklı ve sıradanlıktan uzak kadının kokusu Olivia; beyaz çiçekler, vanilya, amber, sandal ağacı, kalbinde de tuzlu koku notaları içeriyor. 
Aqua Joy
Özgür ruhlu, gücünü doğadan alan kadının kokusu Aqua Joy; turunçgiller ve floral notalar içeriyor.
Sweet Tropical
Neşeli ve eğlenceli kadının kokusu Sweet Tropical; ananas, mango, nektarin, ahududu, çilek, hindistan cevizi ve misk notaları içeriyor. 
Black Premium
Çekici ve cool kadının kokusu Black Premium; kahve çekirdekleri, vanilya, tatlı meyveler, yasemin ve beyaz çiçek notaları içeriyor. 

XO' nun kadın serisindeki tüm deodorantları bunlar. Deodorantlar pudrasız ve alüminyum içermiyor. 150 ml.lik deodorantların her birinin 100 ml. ambalajlı parfümleri de var. Ben tazelik ve çiçek notaları içeren kokulardan ziyade şeker, meyve, baharat olan kokuları daha çok seviyorum. Bu seride daha önce kullandığım Bella Vista ve Black Premium zaten kokularını severek kullandıklarımdı. Bu yeni seri deodorantlar ise sevdiğim tüm kokuların karışımı olarak beğenimi kazandı. Fakat Nice Girl bir tıkk daha fazla favorim oldu diyebilirim. Peki siz XO deodorantlarını daha önce kullandınız mı, kullandıysanız içlerinde hangisi ya da hangileri favoriniz oldu ?

yeşimlehertelden
Etiketler