Nivea Q10 Plus Kırışık Karşıtı İnci Taneleri Serumu

Makyaj fazlalığımı canlandırıcı makyaj temizleme mendili ile çıkarttım, yüzümü peeling etkili arındırıcı temizleme jeli ile yıkadım, pürüz karşıtı 3'ü 1 arada ile haftada bir peeling ve maske yaptım, gece yatmadan kırışık karşıtı şişkinlik giderici göz roll-on ile göz çevresine ve yine gece kırışık karşıtı gece kremi ile yüzüme kırışık karşıtı kremlerimi sürdüm. Son olarak bu seriye ''bir de serum olsun bari, belki daha da etkili olur'' diyerek Nivea Q10 Plus Kırışık Karşıtı İnci Taneleri Serumu da ekledim.
ürünün orijinal ambalaj kutusunu attığımdan resim görsel bilgi amaçlıdır.
Serum, koenzim Q10 (cildimizin kendi doğal yapısında bulunan kırışık karşıtı güçlü aktif içerikler), hyalüronik asit (tüm vücut dokumuzda yer alan ve bazı yaşamsal aktiviteleri gerçekleştiren bir asit) ve kreatin (tüm memelerin vücudunda bulunan bir amino asit, kaslarımıza enerji sağlamak için kullanılan bir bileşik) içeren formülü sayesinde kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltıyor, yenilerinin oluşumunu da etkili bir şekilde yavaşlatıyormuş. İnci Taneleri kırışıklıklarla etkili bir şekilde savaşırken aynı zamanda cildi de yeniden dolduruyormuş. Miş mış diyorum çünkü yeni yeni kullanmaya başladığım bir ürün, deneyip göreceğiz bakalım.
Q10 inci taneleri serumu düzenli olarak temiz yüze uygulayabilirsiniz. Kullandığınız kırışık karşıtı gündüz veya gece kreminizi sürmeden önce de kremlerin etkinliğini artırmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, makyaj bazı (fondöten, kapatıcı, far vs. uygulamalarından önce cildi makyaja hazırlar, nemlendirir, gözenekleri kapatır, cilt kusurlarını daha iyi gizler, makyajın daha kalıcı olmasını sağlar) olarak da kullanılabilir. 
Serum, içinde bulunan kırışık karşıtı güç, kullanım sırasında aktif oluyormuş. Kullandıktan sonra da ciltte ipeksi bir yumuşaklık sağlıyormuş.

Bu ürünün kullanımı, pompalı başlığı sayesinde kolaylık sağlıyor. İnci tanelerinin ve nemlendirici jelin birleşiminden oluşan serumu kullanmak için pompalı başlığa basıyorsunuz. Parmak ucunuza, nohut tanesi büyüklüğünde sıktığınız serumu, yine parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle masaj yapar gibi göz çevresi hariç cildinize uyguluyorsunuz. Serum içinde bulunan inci taneleri, küçük mercimek tanesi boyutunda, başlığa basıp parmak ucunuza sıktığınızda ise normal krem yapısında çıkıyor tüpten. Yani tüpte gördüğünüz o minik taneler yuvarlak bir şekilde çıkmıyor tüpün içinden.
Serumu cildime uygularken hemen dağılan bir yapıda olmadığını fark ettim. Yani cilt hemen emmiyor, birkaç dakika yedirmek için uygulamaya devam etmek gerekiyor. Uyguladıktan sonra gerçekten de cildim üzerinde ipeksi bir yumuşaklık oluşturdu. Daha önceki kırışık karşıtı krem yazılarımda bahsetmiştim, kırışık karşıtı kremleri 30'lu yaşlar itibariyle kullanmaya başlamak lazım ki ilerleyen yaşlarda etkisini görebilelim. Yani kırışık karşıtı bir ürünü alıp hemen bir kaç gün, hafta ya da ay içinde kırışıklıkları yok etmesini beklemeyin. Zaten bu ürünler kırışıklık yok etmek için değil görünümünü en aza indirmek içindir, unutmayın.