Hobby Saç Kremi Klasik Balsam

Bel hizama yaklaşan saçlarımı çok sevsem de, uzun saçın bakımı gerçekten zor. Özellikle benim gibi ince telli, kendinden dalgalı ve zor taranan saçlarsa daha zor. Şampuanlama sonrası birbirine karışan ve taramada sorun yaşadığım saçlarım için saç kremi kullanmak kaçınılmaz oluyor. Genelde saçı besleme ve onarma özelliği olan bakım kremleri kullansam da bu sefer sadece fiyatı uygun olduğu için Hobby markasının Klasik Saç Kremini aldım.
Saç kremi ile ilgili, ''Nemlendirmeye yardımcı olan pantenol ve hidrolize keratin ile zenginleştirilmiş formülü kolay tarama ve canlı görünüm sağlar'' şeklinde bir açıklama yapılmış ambalaj arkasında. Markanın internet sitesinde buna ek olarak, ''Saça ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Saçın ıslak ya da kuru kolay taranmasını sağlar. Yıpranmalara karşı saçı korur. Saçın nem dengesini korumaya yardımcı olur, saçı kökten uca besler'' diye genişletilmiş bir açıklama bulunuyor.

Saç kremi, şampuanlama ve durulama sonrası ıslak saça, saç ucundan başlayarak uygulanıyor ve durulanıyor.
Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun olan saç kremi, 600 ml ebatlı, %100 geri dönüştürülebilir ve mikroplastik içermeyen şişede. Ürün aynı zamanda Cruelty Free, yani hiçbir aşamada hayvanlar kullanılmamış ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş. Ambalaj üzerinde herhangi bir ibare görmesem de internet sitesinde ürünün paraben içermediği bilgisi var. İçerikten bahsetmişken, 22 kalemlik içerik listesinde bitkisel bir bileşen yok. 
Saç kreminin yapısı, kremsi losyon kıvamında. İçeriğinde parfüm olmasından dolayı hoş bir kokuya sahip. Bu koku çiçeğimsi ve tatlı bir kokuyu anımsatıyor. Krem, uyguladığım an saçlarımı yumuşattı ve durulama sonrası kolay tarama sağladı. Zaten büyük beklentilerle de almadığım için beklediğim etkileri de bu kadardı. Bunun haricinde, internet sitesinde bahsedilen özelliklerden yana ekstra bir etki görmedim. Ağustos ayı ortalarında, Migros' tan 17 TL civarı bir fiyata aldığım Hobby Saç Kremi, bu ebatta, bu fiyata alınabilecek ve saçı yumuşatma ile kolay tarama anlamında beklentiyi karşılayacak en uygun ürünlerden biri. Saç kreminin bir de Doğal Yağ Özlü Onarıcı Bakım & Parlaklık çeşidi var. Onu da alıp denemek istiyorum ilk fırsatta.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım