Sesu Ağdaya İlk Adım Serisi

Türkiye' nin, ilk ağda ve tüy dökücü markası olan Sesu, kurulduğu 1969 yılından günümüze kadar olan süreçte, Klasik Ağda, Ağda Bandı, Roll-on Ağda, Boncuk Ağda ve Tüy Dökücüler kategorisinde, hayatı kolaylaştıran ürünleri ile kozmetik sektörünün öncü firmaları arasında yer alıyor. Ürün geliştirme ve AR-GE çalışmaları ile sürekli kendisini yenileyen Sesu' dan bir yenilik de ağdayı ilk kez deneyimleyecek olan genç kızlara özel olarak üretilen Ağdaya İlk Adım Serisi oldu. 
2022 senesi haziran ayı başında tüketicisinin beğenine sunulan, içinde Sir Ağda Bantları, Tüy Dökücü Krem, Boncuk Sir Ağda ve Roll-on Sir Ağda olmak üzere 4 farklı ürün olan bu seriyi yakından tanıyalım hadi.

Sesu İlk Adım Sir Ağda Bantları
Kolay, hızlı ve etkili ağda deneyimi sunan, bacak ve vücut bölgesi için kullanıma uygun olan Sir Ağda Bantları 28 güne kadar pürüzsüz bir cilt vadediyor. Dermatolojik olarak test edilmiş bantlar, kısa tüylerde bile etkili olup cildi arındırma etkisine sahipler. İçeriğindeki E Vitamini sayesinde cildin nemini korumaya yardımcı olan bantlar, Bubble Gum kokusuyla cildin güzel kokmasını da sağlıyor. Bantlar, elle ısıtmaya gerek kalmadan kolayca birbirinden ayrılabiliyor.

Set içerisinde;
* 12 adet bacak & vücut ağda bandı
* 4 adet koltukaltı ağda bandı
* 3 adet ağda sonrası temizleme mendili
* 4 adet ışıltı veren simli kuru bakım yağı
* 1 adet ağda öncesi soğutucu jel ped bulunuyor

Sir Ağda Bantlarının kullanımı
İlk olarak, ağda bantları el ile ısıtmadan birbirinden ayrılıyor. Bantlar temiz ve kuru cilde tüylerin uzama yönüne doğru yapıştırılıyor. Bandın tüyleri daha iyi kavraması için bantlar cildin üzerinde ovuşturuluyor. Bir elle cilt gerdirilirken, diğer elle ağda bandı tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlı bir şekilde ve tek harekette çekiliyor. Ağda işlemi tamamlandıktan sonra, cilt ağda temizleme mendili ya da kuru bakım yağı ile temizleniyor.

Sesu İlk Adım Tüy Dökücü Krem
3-6 dakika içinde istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulmayı sağlayan, ulaşılması zor bölgeler için ideal olan Tüy Dökücü Krem, 7 gün süren pürüzsüzlük vadediyor ve batık tüylerin azalmasına yardımcı oluyor. Dermatolojik olarak test edilmiş olan E Vitamini içerikli kremin özel formülü, 24 saat nemlendirme etkisi verirken Bisabolol (Papatya Yağının ana etken maddesi) içeren formülü ile tahrişi önlemeye yardımcı oluyor, Avokado Yağı içeren formülü ile cilt bariyerini koruyor, Aroma Guard (aroma koruyucu) teknolojisi sayesinde kötü kokuyu hapsediyor. 

Tüy Dökücü Kremin kullanımı 
Krem, kutu içindeki spatula yardımı ile ciltteki tüyleri tamamen kapatacak şekilde ince bir tabaka halinde sürülüyor. Kremi ciltte 3 dakika beklettikten sonra küçük bir alan spatula yardımı ile test ediliyor. Tüyler kolaylıkla alınmıyorsa birkaç dakika daha bekletip test işlemi tekrarlanıyor. Cilt soğuk suyla yıkanarak iyice durulanıyor. Tüy Dökücü Krem ciltte 10 dakikadan fazla bekletilmiyor. 

Sesu İlk Adım Boncuk Sir Ağda
Hassas cilde özel olarak geliştirilen Boncuk Sir Ağda, ulaşılması zor kıvrımlı bölgeler ile bacak ve vücut bölgesi için kullanıma uygun. Dermatolojik olarak test edilmiş ve Hipoalerjenik olan Sir Ağda kısa tüylerde bile etkili olup uzun süren pürüzsüz bir cilt vadediyor. Bezsiz kullanılabilen ağda, cildi arındırma etkisine sahip ve mis gibi Bubble Gum kokuyor. 

Boncuk Sir Ağdanın kullanımı
Ağdadan istenilen miktar, ağda ısıtıcı makinesinde veya ısıtıcı bir cezvede tamamı eriyinceye kadar ısıtılıyor. Ağda sürülebilecek kıvama geldikten sonra kullanıma hazır hale geliyor. Kullanmadan önce, ağda sıcaklığını ölçmek için uygulama yapılacak bölgeye az bir miktarda sürülerek kontrol ediliyor. Sonra spatula yardımı ile tüylerin çıkış yönü doğrultusunda, çok ince bir tabaka halinde (1mm) ve eşit miktarda ağda sürülüyor. (Spatula yoksa metal yemek bıçağının keskin olmayan tarafı da kullanılabilir). 3-4 saniye sonra ağdanın ciltte donmaya başlamasıyla beraber bir elle cilt gerdirilirken diğer elle ağdanın köşesinden tutularak ağda kaldırılıyor ve tek harekette tüylerin çıkış yönünün tersine doğru, cilde paralel olarak ağda çekiliyor. Ağda işlemi bittikten sonra, cilt ağda temizleme mendili ya da kuru bakım yağı ile temizleniyor.

Sesu İlk Adım Roll-on Sir Ağda
Hassas cilde uygun formülü ile kısa tüylerde bile etkili olan Roll-on Sir Ağda, bacak ve vücut bölgesi için kullanıma uygun. Uzun süren pürüzsüz bir cilt vadeden ağda, spatula kullanımı gerektirmeden kolay ve etkili bir ağda deneyimi sunuyor. Bubble Gum kokulu ağda, Dermatolojik olarak test edilmiş ve cildi arındırma etkisine sahip. 

Roll-on Sir Ağdanın kullanımı
İlk olarak, sir ağda Sesu Roll-on Isıtıcı Ağda Makinesinde ısıtılıyor. Roll-on uygun ısı seviyesine geldiğinde, (rahat bir şekilde sürülebiliyorsa uygun ısıya gelmiş demektir) ağda, tüylerin çıkış yönü doğrultusunda sürülüp üzerine ağda bezi yapıştırılıyor. Tamamen yapışması için bantlar ovuşturuluyor. Bir elle cilt gerdirilirken, diğer elle ağda bandı tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlı bir şekilde ve tek harekette çekiliyor. Ağda işlemi sonrası cilt ağda temizleme mendili ya da kuru bakım yağı ile temizleniyor.


Ağdayı ilk kez deneyimleyecek genç kızlara olduğu kadar ağdanın yaratacağı acı konusunda endişe yaşayanlar için de minimum acıyla maksimum pürüzsüzlük sağlayan Sesu Ağdaya İlk Adım Serisi ürünleri birçok kozmetik mağazasında ve e-ticaret sitesinde satışta. Ev konforunda güzellik salonu deneyimi yaşamak istiyorsanız Sesu Ağdaya İlk Adım Serisi ürünlerini denemenin tam zamanıdır.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım