Feel FEST'e Geri Sayım Başladı!

Türkiye' nin en kapsamlı ve deneyim odaklı sağlıklı yaşam ve spor festivali Feel FEST, 22 Mayıs' ta Beykoz Spor Ormanı' nda!

Pandeminin etkilerinin azaldığı bugünlerde hepimiz harekete ve eğlenceye ihtiyaç duyuyoruz. Feel FEST, doğa ile iç içe, müzikle eğleneceğiniz, spora doyacağınız, yeni tatlar keşfedeceğiniz, ağaçların arasında kitap okuyarak kendinize vakit ayırabileceğiniz 16 saatlik bir molaya davet ediyor.

İstanbul' un en güzel ve en büyük mesire alanı olan Beykoz Belediyesi' ndeki Beykoz Spor Ormanı' nda, 22 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Feel FEST, koşu, grup fitness, pilates, orientring, yoga, jimnastik, macera parkı, recovery zone gibi spor etkinliklerinin yanı sıra akustik konser, DJ performanslar ve konserlerle dolu, enerjik bir programa ev sahipliği yapacak. 7' den 70' e herkese ''Feel the Life'' diyen festivalin kapıları, spora ve sağlıklı yaşama ilgi duyan herkese açık olacak. Festival biletleri, biletix.com üzerinden temin edilecek.
Feel FEST' te sizi neler bekliyor?
- Daha önce hiç koşulmamış bir parkurda yapılacak 1500 metre team relay yarışı, 5000 metre bireysel yarış ve çocuk koşusu, rekabet ve eğlenceyi buluşturacak.
- Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek pilates derslerinde hem eğlenip hem de üzerinizdeki stresi atacaksınız.
- Dünyanın lider fitness ekipmanları markası Life Fitness' ın Grup Fitness sahnesinde harika bir spor deneyimi yaşayacak, kısa ve uzun parkurlar ve eğitim seanslarıyla hem sizin hem çocuklarınızın spor hayatına yeni bir deneyim ekleyeceksiniz.
- Ruhunuzun ihtiyacı olan huzuru yoga eşliğinde bulacak, Therabody sponsorluğunda gerçekleştirilecek perküsif terapi seansları ile vücudunuzu yenileyeceksiniz.
- Hem sağlıklı hem de lezzetli yeni tatlar deneyimleyeceksiniz.
- Macera Parkı, tüm yaş gruplarına özel adrenalin dolu anlar yaşatacak.
- Daha çevik, sağlıklı ve güçlü bir vücuda sahip olmak isteyenler gün boyu jimnastik etkinliklerine katılabilecek.
- Karnaval Metro FM sponsorluğunda gerçekleşecek DJ performansı ve festival akşamında gerçekleşecek konserler katılımcılara harika bir müzik şöleni yaşayacak.

Beykoz Belediyesi' nde bulunan Kanuni Spor Ormanı' nda, 1milyon m2' lik yeşil alanda spor ruhuyla buluşup sağlıklı yaşam adına dopdolu içeriklerle tam gün sürecek Feel FEST için yerinizi şimdiden ayırtın.


*Tanıtım

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım