Rimmel London YENİ Multi-Tasker Kapatıcı

1834' te Londra' da temelleri atılan Rimmel markasını belki birçoğunuz bilmiyordur fakat bugün kullandığımız maskaraları ilk yaratan kişinin yani Eugene Rimmel' in soy adından rimel sözcüğüne aşinasınızdır büyük ihtimalle. Kozmetik sektörünün en köklü markalarından biri olan Rimmel' in günümüzde, yüz, göz, dudak ve tırnak kategorilerinde yüzlerce ürün çeşitliliği bulunuyor. Marka, ürün portföyüne sürekli yeni ürünler ekleyerek kendisini geliştirmeye devam ediyor. The Multi-Tasker Concealer da (çok görevli kapatıcı) yakın bir zamanda kozmetik severlerin beğenisine sunuldu.

Yakın bir zamanda diye yazdım ancak markanın global instagram hesabında ürünü ilk olarak 2021 senesi eylül ayında tanıttığını gördüm. Türkiye' de satışının ne zaman başladığına dair kesin bir bilgi yok çünkü markanın Türkiye instagram sayfası 2019 senesi sonundan beri aktif değil. Ürünün tanıtım tarihini esas alırsak yine de yeni bir ürün diyebiliriz tabi ki.
Yüksek pigmentli, hafif ve yağsız formüllü kapatıcının, lekeleri kapatma, koyu halkaları aydınlatma ve cilt tonunu eşitleme özellikleri bulunuyor. Yumuşak dokunuşlu, ikonik büyük sünger uçlu kapatıcı, lekelerde, gözlerin altında veya yüzün her yerinde uygulanabiliyor. Dağılma ve pullanma yapmayan kapatıcı, uzun süre kalıcılık etkisi ile daha parlak, pürüzsüz ve eşit bir cilt tonu vaat ediyor. Sivilceler, renk eşitsizliği, kızarıklık, pigmentasyon, akne izleri ve görünür gözenekler üzerinde etkili olan kapatıcının 24 saate kadar nemlendirme etkisi ve su geçirmeme özelliği de var. 

Kapatıcının, markanın internet sitesinde 10 farklı tonu olmasına rağmen bana gelen tanıtım broşüründe sadece 4 tonu olduğunu gördüm. Bendeki 030 Light haricinde 010 Fair, 050 Sand ve 060 Nude tonları da var. 010 ve 030 açık tenler için, 050 ve 060 orta tenler için düşünülmüş sanırım. İnternet sitesinde bunlara ek olarak bronz tenlere uygun tonlar da bulunuyor. (Merak edenler için; 010 Porcelain, 020 Fair, 040 Ivory, 070 Honey, 090 Toffee, 100 Mocha, 110 Coconut ve 120 Tiramisu diye sıralanıyor tonlar. Numaralar küçükten büyüğe doğru, açık tenden koyu tene olacak şekilde.) 
Rimmel London Multi-Tasker Kapatıcı' nın bilindik birçok kozmetik mağazasında ve internet üzerinden satış yapan ticaret sitesinde satışı var. Fakat fiyat aralıkları inanılmaz uç noktada. 90-190 TL arası değişen fiyatlar içinde minimum seviyedeki rakamla satışı kozmetik mağazalarında bulunuyor. Son olarak, ürünün yanlış saymadıysam 43 kalemlik bir içerik listesi var ki burada uzun uzun yazamayacağım ama markanın internet sitesinde ürünle ilgili sayfada yayınlanmış bir liste var, oradan inceleyebilirsiniz. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım