Dermapeel Pink Touch İpek Banyo Kesesi

Vücut temizliğinizi yaparken en çok kullandığınız temizleyici ürün hangisidir? Lif? Banyo süngeri? Kese? Ben genelde lif ile uygulama yapsam da belli aralıklarla ve düzenli bir şekilde kese kullanmaya da özen gösteriyorum. Kese kullanımı vücut kirlerini çıkarmanın en etkili yöntemi olduğu gibi cilt açısından da oldukça faydası olan bir uygulama ayrıca. Kese için şu sıra tercihim ise daha önce İpek Yüz Kesesini kullandığım Dermapeel markasından Pink Touch İpek Banyo Kesesi.
Ayveka Tekstil bünyesindeki Dermapeel markasının hem yüz hem de vücut için farklı yapıda ve özellikte birçok kese çeşidi bulunuyor. Vücut keselerinin, kalın, orta, ince, ipek, keçi kılı gibi türleri mevcut. Bunlardan biri olan Pink Touch İpek Banyo Kesesi, hassas ciltler için pütürlülüğü az olarak dokunarak üretilmiş. Kadın ve erkek kullanımına uygun olan kese, kolay kullanım sağlamak amacıyla bilek kısmında lastik banda sahip.

Keseyi kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sabun veya duş jeli gibi herhangi bir kozmetik ürün kullanmadan keseyi tek başına uygulamak. Yıkanma esnasında, sıcak su altında 3 dakika kadar cildimizi yumuşattıktan sonra keseyi aşağı ve yukarı hareketlerle, çok bastırmadan nazik ve yumuşak bir şekilde vücudumuza uyguluyoruz. Keselenme işlemi bittikten sonra da normal bir şekilde yıkanıp durulanıyoruz. Bu tarz keseleri haftada bir kez uygulamak ölü derinin ciltten atılması için yeterli oluyor. Selülit oluşumunu engellemek için sorunlu bölgelerde kese uygulamasının daha sık yapılması öneriliyor. 
Başta da belirttiğim gibi kese kullanımının ciltteki kirleri çıkarmanın haricinde de pek çok faydası var. Düzenli kese kullanımı;
* Cilde peeling yaparak, cilt üzerinde oluşan ölü derinin ve gözeneklerde birikmiş olan yağın, tozun ciltten atılmasını sağlıyor. 
* Kan dolaşımını hızlandırarak cildin nefes almasına ve yenilenmesine yardımcı oluyor. 
* Ciltte oluşan batık problemlerinin giderilmesinde etkin rol oynuyor.
* Ciltteki renk pigmentasyonlarının giderilmesine, lekelenmenin en aza indirilmesine ve cildin doğal rengine kavuşmasına yardımcı oluyor.
* Selülitli bölgelerde düzenli kullanılması kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu en aza indiriyor.
Hassas ve yumuşak bir dokuya sahip olan kese, ölü derinin, birikmiş yağın, tozun ve kirin ciltten atılmasında, kan dolaşımının hızlanarak cildin nefes almasında oldukça etkili. Kese, sabun veya duş jeli olmaksızın tek başına vücut kirlerini öyle güzel çıkarıyor ki her kullanımda vücudumdan pul pul çıkan kirlere şaşıp kalıyorum. Hemen hemen her el yapısına uygun olacak ebadı ve bilek kısmında elden kaymayı önleyen lastik bandı sayesinde oldukça kolay bir uygulama sağlıyor. Bu özelliklerinin dışında, keselerin her cilt yapısına göre farklı üretilmesi benim ilgimi çekti. Hassas ciltler için İpek Kese haricinde İnce Kese, normal ciltler için Orta ve Keçi Kılı Kese, yağlı dayanıklı ciltler için Kalın Kese tasarlanmış. Dermapeel ürünlerinin yetkili satıcısı Bizim Tezgah internet alışveriş sitesi. Sitede Pink Touch İpek Banyo Kesesinin normal satış fiyatı 24.90 TL olarak görülüyor. Sitede, ürünlerde dönem dönem güzel indirimler ve kampanyalar oluyor. O şekilde alırsanız daha da uyguna alabilirsiniz bence. Ben bu keselerin etkisini çok beğeniyorum, deneyince siz de bana hak vereceksiniz muhakkak. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım