Aqua Di Polo 1987 Gran Paradiso Erkek Parfümü 50 ml

Kozmetik sektörünün hitap ettiği kitle deyince, her ne kadar akla kadın tüketiciler gelse de, kendisine, bakımına özen gösteren ve kozmetik bakım ürünleri kullanan erkek tüketici sayısı da azımsanmayacak kadar çok bence. Erkekler için kozmetik ürün deyince de, akla nedense ilk olarak vücut kokuları yani parfümler gelir hep. Kategorisinde erkekler için saat, çanta, sweatshirt, güneş gözlüğü gibi ürünler olan Aqua Di Polo 1987 markası da parfüm konusunda bir hayli ürün çeşitliliğine sahip markalardan biri olarak öne çıkıyor son zamanlarda. 
Markanın, erkek parfümü koleksiyonunda neredeyse klasik sayılabilecek, en iddialı ve en çok sevilen kokularından bir tanesi olan Gran Paradiso Erkek Parfümü, kutu ambalajındaki siyah renginin asaletiyle ön plana çıkarken, sade şişe tasarımı ile de beğeni topluyor. İtalyanca '' Büyük Cennet '' anlamına gelen Gran Paradiso, tutkulu erkeklerin kokusu olarak tanımlanıyor. İtalyan Alpleri' nin efsanevi zirvesinden alınan ilhamla ortaya çıkan ve tazelenmiş bir güne başlamayı mümkün kılan Gran Paradiso, oldukça iddialı ve zengin bir koku.
İz bırakan, sınır tanımayan erkeklerin, tutkulu ve unutulmaz kokusu Gran Paradiso' nun notaları ise şu şekilde:
- Üst Notalar: Okyanus Kokusu, Greyfurt ve Portakal
- Orta Notalar: Defne Yaprağı ve Yasemin
- Alt Notalar: Amber, Meşe Yosunu, Laden ve Guaiac Ağacı
Odunsu kokular sınıfında yer alan Aqua Di Polo 1987 Gran Paradiso Erkek Parfümü, yoğun aroma esansı sayesinde oldukça yüksek bir kalıcılığa sahip. Kokusu Fransa' da yapılan ve Türkiye' de şişelenen EDP ( Eau De Parfum ) formundaki parfümün 36 ay kullanım süresi var. Parfümün 50 ml.lik cam şişe harici, 100 ml ebatlı cam şişe ve 150 ml ebatlı sprey deodorantı da bulunuyor. Markanın parfümlerinden birini kullanmadıysanız denemenin tam sırası çünkü internet sitelerinde de satışı olan parfümlerde çok güzel indirimler var..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım