Peros Doğanın Hediyeleri Yeni Sıvı Sabun Serisi

2005 yılında Adana Organize Sanayi Bölgesi' nde temelleri atılan, Kalite Yönetim Sertifikaları ile kalitesi tescillenmiş Beyaz Kağıt firmasının markalarından biri olan Peros Temizlik, temizlik sektöründe faaliyete geçtiği günden beri tüketicisini sürekli olarak yeniliklerle buluşturuyor. Bu yeniliklerden bir tanesini daha portföyüne ekleyen Peros, şimdi de Doğanın Hediyeleri isimli YENİ Sıvı Sabun Serisi ürünleri ile birçok satış noktasında yerini aldı.

2021 senesi Eylül ayı ortalarında tüketicilerin beğenisine sunulan Doğanın Hediyeleri Yeni Sıvı Sabun Serisi; Rahatlatıcı, Besleyici, Nemlendirici, Ferahlatıcı, Yenileyici ve Antibakteriyel özellikli olmak üzere 6 farklı muhteşem kokudan oluşuyor. Bu harika kokulu sıvı sabunlara yakından bakalım hadi.. 



 


%98 doğal içeriğe sahip Doğanın Hediyeleri Serisi Sıvı Sabunlar, elleri yumuşacık yapan kremsi ve bol köpüklü yapısı ile cildi temizlerken aynı zamanda cilde bakım da yapıyor. Dermatolojik olarak test edilmiş olan sıvı sabunların hem 400 g.lık pompalı başlığa sahip boyu hem de 3,6 kg.lik kapaklı boyu mevcut. Ekonomik fiyatıyla da dikkat çeken sıvı sabunların köpürmesi, elleri temizlemesi ve yumuşatması da oldukça güzel. Çiçeğimsi, meyvemsi notaların karışımı tatlı kokuları ile her duyuya hitap eden Peros Doğanın Hediyeleri Yeni Sıvı Sabun Serisi şimdi A101 Market' lerde ve yakında pek çok satış noktasında..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım