Koruma Temizlik WC Temizleyici Aktif Köpük

Ev temizliği denilince genelde süpürme, silme ve toz alma akla gelir ama bunlar kadar bir önemli yüzey de klozet içi temizliğidir kesinlikle. Temizleme, hijyen ve beyazlatma kısmında çamaşır suyu tek başına yeterli oluyorken, ulaşılamayan klozet kanallarında ise kanal temizleyici özelliği olan ürünler kullanmak gerekiyor.
1963 yılında Hypo Çamaşır Suyunu piyasaya sürerek sektörde faaliyete başlayan Türk firması Koruma Temizlik bünyesindeki Koruma Hijyen' e ait WC Temizleyici Aktif Köpük, tuvaletlerdeki kireç ve kir birikimini köpüğü sayesinde ulaşılamayan bölgeler de dahil olmak üzere derinlemesine temizleme özelliğine sahip. 
500 ml ebatlı sprey başlıklı Temizleyici Köpük, kullanılmaya başlamadan önce çalkalanıp, şişe başlığı aşağı gelecek şekilde tutularak klozet kanallarının olduğu iç kısma komple sıkılıyor. Başlangıçta sıvı formda yüzeye püsküren temizleyici kısa bir sürede köpüğe dönüşüyor. Tüm klozeti temizlemek için ise şişe hafif eğimli tutulup 10 cm uzaklıktan yüzeye uygulanıyor. Yaklaşık 10 dakika bekletilip sifon çekilerek temizleme işlemi bitirilmiş oluyor. 
Limon kokulu Aktif Köpük hem uygulama sırasında hem de temizleme işlemi sonrasında ferah bir koku bırakıyor. Uygulaması da oldukça pratik. Klozet içi temizliğini bahsettiğim gibi çamaşır suyu ile yaptığımdan bu tür ürünleri sadece tıkalı kanalları açmak için kullanıyorum. Bu anlamda beklentimin çok üstünde bir performans gösterdi bu temizleyici. Köpüğü bekletme süresi içinde tıkalı kanalların nasıl çözüldüğünü görünce şaşırdım da açıkçası. Genelde çamaşır suyu ile yapılan temizliği yeterli görüyoruz ama kanal delikleri için kesinlikle bu tür bir ürün kullanmak gerekiyor. İnternette yaptığım bir araştırmada A101, Çağrı gibi ulusal marketlerde ve bazı internet alışveriş sitelerinde 10-15 TL arası satış fiyatı olduğunu gördüğüm Koruma Temizlik WC Temizleyici Aktif Köpük' ü birçok ilde şubesi olan Hakmar Market' ten 9.95 TL' ye almıştım. Bulursam tekrar alacağım hatta yedekleyeceğim.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım