Bade Natural Kırışıklık Karşıtı ve Besleyici Göz Çevresi Bakım Serumu

Yüzümüzde kırışıklıkların ilk oluşmaya başladığı göz çevresi bakımına 20'li yaşların sonunda başlamanın avantajlarını gören biri olarak, şimdiye kadar kullandığım bakım ürünlerinde hep kozmetik kremlerden faydalanmıştım. Bu bölge için doğal yağlardan oluşan Bade Natural Göz Çevresi Bakım Serumu ile ilk kez farklı bir ürün kullanmış oldum.
%100 doğal hammaddeler ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiş, Buğday Özü Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı, Jojoba Yağı, Avokado Yağı, Çuha Çiçeği Yağı, Lavanta Yağı ve Gül Yağı olmak üzere 7 farklı bitkisel yağın karışımından oluşan ve B1, B2, B3, B6, D, E Vitaminleri içeren Bakım Serumu' nun;
* Göz çevresindeki hassas cildi kırışıklık oluşumuna karşı koruma, 
* Daha yumuşak, parlak ve sıkı görünüm verme, 
* Göz çevresinin aydınlanmasını ve şişliklerin azaltılmasını sağlama,
* Bakışlara canlılık katma, 
* Cildi koruma, besleme, yaşlanma belirtilerini önleme özellikleri bulunuyor.
Serumun içeriğindeki yağların her birinin cilt ve vücut sağlığı üzerinde birçok faydası var.
- Buğday Özü Yağı: Temel olarak saç ve cilt bakımı için kullanılan Buğday Özü Yağı, yanık ve yara tedavisi, göz altı morlukları, sivilceler, kırışıklıklar, cilt kuruluğu ve selülit için oldukça etkili.
- Kayısı Çekirdeği Yağı: Yatıştırıcı etkisiyle hassas ciltlere uygun bakım sağlayan Kayısı Çekirdeği Yağı, yoğun nemlendirme etkisiyle cildi besliyor. İçerdiği A ve E vitaminleri ile Omega 6 sayesinde cildin sıkılaşmasında rol oynuyor. Egzama ve diğer kaşıntı sorunlarının dindirilmesine yardımcı oluyor.
- Jojoba Yağı: İyi bir makyaj temizleyici de olan Jojoba Yağı cildi nemlendiriyor. Yaşlanma karşıtı etki gösteriyor. Yağ/nem dengesini sağlıyor. Tahrişleri önlüyor. Selülit ve çatlak tedavisinde kullanılıyor. Kolajen üretimini destekliyor.
- Avokado Yağı: E, C, B3, D ve A vitaminleri içeren Avokado Yağı cilt lekelerine ve cilt sorunlarına iyi geliyor. Önemli bir antioksidan kaynağı olarak bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve hastalıklara karşı vücudu koruyor. D ve A vitamini ile kemikleri güçlendiriyor. Sindirim sitemini düzenleyici ve rahatlatıcı etki gösteriyor.
- Çuha Çiçeği Yağı: Akne, diyabetik nöropati, egzama, osteoporoz, sedef hastalığı, adet öncesi sendromu (PMS) ve romatoid artrit dahil olmak üzere sayısız sağlık durumunun tedavisinde yardımcı oluyor.
- Lavanta Yağı: Stres ve anksiyeteyi azaltma, sinir gerginliğini ortadan kaldırma özellikleriyle bilinen Lavanta Yağı, ağrıyı hafifletme, kafa derisini ve cildi dezenfekte etme, akneyi önleme, kan dolaşımını artırma ve solunum problemlerini tedavi etmede de kullanılıyor.
- Gül Yağı: Antiseptik özelliğinden dolayı mikropları öldürmekte etkili olan Gül Yağı, ciltte oluşan güneş ve gebelik lekelerinin görünümünü hafifletiyor. Ciltte oluşan kızarıklıkları hafifletiyor. Kas ağrıları, burkulma, ödem gibi sorunlarda da oldukça etkili olduğu biliniyor.

30 ml.lik cam şişede ve damlalık başlığa sahip serum, temizlenmiş göz çevresine bir miktar sürülerek, dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanıyor. 
30 ml şişe ebat olarak göze küçük gelebilir ama yoğun yapılı olduğundan iki damla serum her iki göz çevresine de uygulamada yeterli oluyor ve bu sayede oldukça uzun süre kullanılabiliyor. Açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gereken serumu 2020 senesi temmuz ayında kullanmaya başlamıştım. Geçen ay yani 2021 nisan ayında 4'te 3'ünü ancak bitirebildiğim serumun kalan kısmını yüz bakım serumu olarak değerlendirdim. Yoksa bitecek gibi değildi. Uygulama sırasında serumun damlalık başlığının top şeklindeki ucu ile de masaj yapılabileceği gibi ben bu işlemi parmak uçlarımla yapmayı tercih ettim. Serum, tamamen doğal yağlardan oluştuğu için haliyle yağlı bir yapıya sahip. Gece yatmadan önce uyguladığım için emilim süresi ile ilgili bir detay paylaşamayacağım ama sabah uyandığımda göz çevremin yumuşacık ve canlı görüldüğünü yazabilirim. Kullandığım 9 aylık süre boyunca göz çevremdeki ince çizgileri doldurup kırışıklık görünümünü hafifletme ve göz çevresine bakım yapma etkilerini gördüğüm serumun yüzümdeki etkisi ise cildimi besleme ve bakım yapma şeklinde oldu. İçeriğiyle olduğu kadar, gözlemlediğim etkilerini de beğendiğim Bade Natural Kırışıklık Karşıtı ve Besleyici Göz Çevresi Bakım Serumun markanın kendi internet sitesinde satış fiyatı 159.90 TL. Uzun vadeli kullanım için düşünülürse fiyatı normal olmakla birlikte yine de indirimde denk gelirsem almayı tercih ederim ben.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım