Life by Fakir Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı

Sizleri bilmem ama bizim evde neredeyse haftanın her günü çalışıyor çamaşır makinesi. Beyazlar, ara renkler, koyu renkler, havlular & bornozlar, nevresimler derken hepsi için farklı bir deterjan almak yerine tüm çamaşırlarda kullanılabilen, üstelik bitkisel içerikli Life by Fakir Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı kullanmaya başladım. 
Fakir Ev Aletlerinin, ev temizliği ve hijyen markası olan ve Saruhan Kimya tarafından üretilen Life by Fakir temizlik ürünleri kategorisinde; bebek deterjanı ve yumuşatıcısı, konsantre yumuşatıcı, deterjan, hijyen cihazı, bulaşık makinesi tableti gibi ürün çeşitliliği bulunuyor.

Tamamen doğal ve bitkisel bazlı aktif maddeler içeren, doğaya ve insana dost, yüksek performanslı ve patentli formüllü Sıvı Çamaşır Deterjanı lekeleri kolayca çıkarıyor, çabuk durulanıyor ve leke bırakmıyor. 1500 ml ebatlı 30 yıkamalık ürün renkli, beyaz ve hassas çamaşırlarda kullanılabiliyor.
Doğada çözünebilir bitkisel ve doğal kaynaklı içerikli Sıvı Çamaşır Deterjanı, Ecomark ( Ekolojik Ürün Belgesi ) ve Vegan sertifikalı, dermatolojik olarak da test edilmiş. Ürün SLS, Boya, Klor, Paraben gibi zararlı kimyasallar ve petrol türevi aktif maddeler içermiyor.
Sıvı Çamaşır Deterjanı, 4-5 kg kapasiteli çamaşır makinelerinde normal kirli çamaşırlar için 1 + çeyrek kapak, çok kirli çamaşırlarda 2 kapak, 6-7 kg kapasiteli çamaşır makinelerinde ve sert sularda +1 kapak daha ilave edilerek kullanılıyor. Elde yıkama için de uygun olan ürün 10 lt suya 1 + çeyrek kapak koyarak kullanılabiliyor. 

Life by Fakir Sıvı Çamaşır Deterjanı' nı Fakir Shop internet sayfası üzerinden sipariş verebileceğiniz gibi Trendyol, HepsiBuradaÇiçek Sepeti gibi online alışveriş sitelerinden, Çağrı Market gibi zincir marketlerden de temin edebilirsiniz.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım