Çengelköy Börekçisi ile Lezzet Kapınızda

İstanbul' un güzide semtlerinden Çengelköy denilince akla gelen ilk şeylerden biri de önünden geçerken içeriden gelen mis gibi börek kokuları ile sizi kendine çeken Çengelköy Börekçisi' dir kesinlikle. Özellikle yaz mevsiminde Çengelköy' e gittiğimizde buraya da birkaç kez uğramışlığımız vardır bizim de. Malum 2020 senesi mart ayından beri içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde artık eskisi gibi ne Çengelköy' e gidebiliyoruz ne de o enfes lezzetlerini yerinde yiyebiliyoruz. 

Mekanın, tadı damaklarda kalan kahvaltı, börek, pide ve poğaça çeşitlerinin lezzetini yiyen muhakkak bilir. Özellikle çıtır çıtır ağızda dağılan böreklerini henüz yemediyseniz muhakkak tavsiye ederim. '' Pandemi döneminde nasıl olacak bu?'' diyorsanız Çengelköy Börekçisi efsane lezzetlerini dondurulmuş bir şekilde adrese teslim ediyor artık. Çengelköy' e gidemesek de o lezzetleri yerinde yiyemesek de Çengelköy Börekçisi' nin enfes tatları artık bir telefonla kapımıza kadar geliyor yani.
Yarım yüzyıla yakındır İstanbul' un en meşhur börekçilerinden biri ve de gurmelerin uğrak noktası olan Çengelköy Börekçisi' nin hikayesi seyyar satıcılıkla başlar, akabinde Çengelköy' deki 3 katlı müstakil binada devam eder. Birçok şubesi olan Çengelköy Börekçisi, Türkiye'nin ilk TSE Helal Sertifikalı Börekçisi ve aynı zamanda Türkiye' nin En İyi Börekçisi ödülüne de sahip.

Çengelköy Börekçisi' nin damaklarda tadını bırakan börek çeşitlerinden dondurulmuş olarak buzdolabında muhafaza ettiğim birkaç çeşidini paylaşayım sizinle..
Peynirli Su Böreği

Kıymalı Kol Böreği

Kürt Böreği

Kıymalı, Patatesli, Peynirli Rulo Börek

Dondurulmuş şekilde bozulmadan adresinize kadar ulaşan ürünleri derin dondurucuda 3 ay, pişmiş olarak da 5 gün buzdolabında muhafaza edebiliyorsunuz. Dondurulmuş börekleri yemek istediğinizde yapmanız gereken tek şey, paketin kapağını açıp, kendi tepsisi ile önceden ısıtılmış 180° fırında 25-30 dakika pişirmek. Biz ilk olarak Rulo Böreğin tadına bakmak istedik. Börekler çıtır çıtır ve ağızda dağılıyor resmen.
Çengelköy Börekçisi, Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi ile hijyenik koşullarda, özenle ve titizlikle hazırlanan, ev yapımı tadındaki el açması börek çeşitlerini pişmiş ve çiğ dondurulmuş olarak İstanbul' un her yerine kendi araçları ile teslim ediyor. Türkiye geneline de kargo vasıtası ile ürünlerini ulaştırıyorlar.

Siparişlerinizi cengelkoyborekcisishop.com üzerinden kredi kartı ya da kapıda ödeme seçenekleri ile, Apple ve Android cihazlarda aplikasyonlarını indirerek ve de 0216 318 51 39 numaralı hattan kolayca verebiliyorsunuz. Herkese afiyet olsun şimdiden..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım