Chirpy - Bir Terlikten Fazlası

Günlük hayatta, ev içinde 4 mevsim istisnasız terliksiz yapamayanlardanım ben. Kışlık panduflar, ev ayakkabıları; yazlık ucu açık terlikler.. Yani stokum oldukça sağlam olmasına rağmen yine de Chirpy' deki gibi böyle güzel modelleri gördükçe dayanamayıp koleksiyona yeni modeller de katarım. Kendime aldığım yetmiyormuş gibi bir de ev halkını da terlik giymeye alıştırdım sanırım.

2003 senesinde tekstil başkenti Denizli' de kurulan, 2007 yılında kendi markası Chirpy ile faaliyet göstermeye " Sadece bir terlik değil '' sloganı ile devam eden Chirpy Tekstil bünyesinde; 24/45 numara arası yazlık ve kışlık, kadın / erkek / çocuk panduf, ev terliği, ev içi ayakkabı, patik ve ev çorabı gibi modeller bulunuyor. Markanın bu kategorileri haricinde dekoratif yastık, oda parfümü, sıvı sabun, dezenfektan gibi ürünleri de var. 

Tek tek ayrı bant sisteminde üretilen ve özenle dikilen terlik kategorisinin model çeşitliliği oldukça zengin.
Kadınlar için kategori ürünleri bir hayli fazla. Ponponlu, payetli hem süslü hem şık hem de rahat modeller arasından seçim yapmak gerçekten zor olsa da Bird model, rahat ve kullanışlı bu yazlık penye ev terliğine bayıldım ben. 
Ayak rahatına düşkün beyler için de hem klasik hem de sportif, ayakkabı, bot, patik şeklinde son moda birçok model bulunuyor. Eşim için seçtiğim bu bıyıklı model, sizce de esprili değil mi?
Bu klasik, ekose astarlı model, artık büyüdüğünü söyleyip ön ergenlik döneminde olan oğlum için. Erkek çocuklar için uzay, dinozor, hayvan temalı çok güzel modeller var bu arada.
Bizim evin en küçüğü ve en süslüsü kızım için de tabi ki sade bir model düşünemezdik. Barbie baskılı pembe ev botunu çok beğendi kızım. Kız çocukları için Disney karakterli, prensesli, sevimli hayvanlı diğer modellere de bakacağız en kısa sürede.

Chirpy' de her yaşa, her ayağa, her zevke göre rahat, konforlu ve bir o kadar da şık model bulmak mümkün. İçinde bulunduğumuz bahar aylarına uygun, birbirinden renkli ve göz alıcı modellerin olduğu '' Baharın Rahatlığı '' ve evlenecek gelin adayları ve yeni gelinler için '' Bride Day ''koleksiyonlarına da göz atmanızı tavsiye ederim. Siz de ayak rahatınıza düşkünseniz terlik, ev ayakkabısı, panduf, patik gibi modellere Chirpy internet sayfası üstünden bakabilirsiniz. Bu arada '' Chirpy '' diye yazılıyor '' Çırpi '' diye okunuyor ve her ne kadar kirpiyi anımsatsa da '' Cıvıl Cıvıl, Neşeli '' anlamına geliyor Chirpy, bu da burada bilgi olarak kalsın..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım