Dermapeel & Bodysecret Ürünleri ile İyi Bakın Cildinize

Yüz bakımına ve temizliğine gösterdiğim özeni vücut bakımında ve temizliğinde de göstermeye çalışıyorum. Özellikle cilt temizliği için hem yüzüme hem de vücuduma belirli aralıklarla ve düzenli bir şekilde kese yapıyorum. Dermapeel markasının 2 sene önce İpek Yüz Kesesi' ni kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Kısa bir süre önce de yüz ve vücut bakımı için gerekli olan diğer ürünlerini denemeye başladım.

Bir Türk firması olan Ayveka Tekstil bünyesindeki Dermapeel ve Bodysecret markalarının hem yüz hem de vücut için keseleri, banyo süngeri, banyo lifi, peeling eldiveni, ponza taşı, tırnak fırçası, zeytinyağı sabunu, peştamal gibi bakım ürünleri yer alıyor. Bu iki markadan kullanmaya başladığım ürünlerin özelliklerini yakından keşfedelim hadi..

Dermapeel Pink Touch Banyo Kesesi 
Pink Touch Banyo Kesesi hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak az pütürlü kumaştan dokunmuş. Kesenin kolay kullanım için bilek kısmında lastik bandı var.

Dermapeel İpek Banyo Kesesi
Açık tenli ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olan İpek Banyo Kesesi doğal ipekten üretilmiş. İpek Kese özellikle selülit tedavisinde doktorlar tarafından da tavsiye ediliyor.

Dermapeel Orta Banyo Kesesi 
Normal ve karma cilt tiplerine uygun olan Orta Kese selüloz ve pamuk kullanılarak orta kalınlıkta kumaştan üretilmiş ve standart pütürlülüğe sahip. Bu kesenin kolay kullanım için askı şeklinde lastik bilek bandı bulunuyor.

Dermapeel Kalın Banyo Kesesi
Yağlı, dayanıklı ve koyu renkli cilt tiplerine uygun olarak üretilen Kalın Kese selüloz ve pamuk esaslı malzemeden dokunmuş ve en kalın kumaştan yapılmış. Kesede aynı orta kesedeki gibi lastik bilek bandı var.

Dermapeel Pink Touch Yüz Kesesi
Hassas ciltlere uygun olarak pütürlülüğü az olarak dokunan Pink Touch Yüz Kesesi hassas olan yüz ve boyun bölgesinde kullanılıyor. 

Dermapeel İpek Yüz Kesesi
Doğal ipekten üretilen İpek Yüz Kesesi hassas olan yüz ve boyun bölgesinde kullanılıyor. 

Dermapeel %100 Zeytinyağı Sabunu
%100 zeytinyağından üretilmiş Zeytinyağı Sabunu cildin dinlenip rahatlamasını sağlıyor, egzamaya, kaşıntıya ve mantara iyi geliyor, saçlara dolgunluk ve parlaklık veriyor, ciltte oluşan lekeler, kararmalar ve selülit tedavisinde kullanılıyor. Zeytinyağı Sabunu yapay koruyucu, hayvani yağ, köpük verici ve sertleştirici içermiyor. 

Bodysecret Vücut Peeling Eldiveni
Vücut Peeling Eldiveni cilde canlandırıcı bir temizlik hissi verirken ölü cilt hücrelerini yok ediyor. Zengin bir köpük oluşturmak için duş jeli veya sabun ile de kullanılabiliyor.

Bodysecret Dikdörtgen Banyo Süngeri
Yumuşak sünger ve havlunun yumuşak doku kombinasyonu ile zengin bir köpük oluşturan Banyo Süngeri daha az duş jeli ve sabun ile keyifli bir banyo deneyimi yaşatıyor.

Düzenli kese yapmanın cilt üzerinde pek çok olumlu etkisi bulunuyor. Kese kullanımı;
* Cilde peeling yaparak, cilt üzerinde oluşan ölü derinin ve gözeneklerde birikmiş olan yağın, tozun ve kirin ciltten atılmasını, cildin nefes almasını sağlıyor.
* Kan dolaşımını hızlandırarak cildin yenilenmesine yardımcı oluyor.
* Ciltte oluşan batık problemlerinin giderilmesinde etkin rol oynuyor.
* Ciltteki renk pigmentasyonlarının giderilmesine, lekelenmenin en aza indirilmesine ve cildin doğal rengine kavuşmasına yardımcı oluyor.
* Selülitli bölgelerde masaj etkisiyle kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu en aza indiriyor.

Dermapeel Keselerin kullanımı da çok kolay ve pratik.
Keseleri kullanırken sabun, duş jeli vb. gibi herhangi bir kozmetik ürün kullanmamak gerekiyor. Ölü derinin atılabilmesi için Dermapeel Kese tek başına yeterli oluyor. Sıcak su altında 3 dakika kadar cildimizi yumuşatınca keseler kullanıma hazır hale geliyor. Keseler aşağı ve yukarı yumuşak hareketlerle, çok bastırmadan vücuda uygulanıyor. Keselenme tamamlandıktan sonra normal bir şekilde yıkanma yapılabiliyor. Ölü derinin atılması için haftada bir kese kullanmak yeterli oluyor.

Ben yüz bölgem için bu sefer Pink Touch Yüz Kesesi' ni kullanmaya başladım. Daha hassas ve yumuşak bir dokuya sahip kese, oluşan ölü derinin, birikmiş yağın, tozun ve kirin ciltten atılmasında, kan dolaşımının hızlanarak cildin nefes almasında oldukça etkili. Vücudum için ise normal ve karma cilt tiplerine uygun olan Orta Keseyi kullanıyorum. Kese, sabun veya duş jeli olmaksızın tek başına vücut kirlerini öyle etkili çıkarıyor ki her kullanımda vücudumdan pul pul çıkan kirlere hayretle bakıyorum. 

Bu keselerin her cilt tipine uygun şekilde üretilmesi ise çok güzel. Performans/fiyat olarak karşılaştığımızda çok da uygun fiyatlı ürünler. Dermapeel ve Bodysecret ürünlerinin yetkili satıcısı Bizim Tezgah internet alışveriş sitesi. Sitede kampanyalı, hediyeli, indirimli, set şeklinde ürün seçenekleri de var. Ürünleri ayrıca Trendyol' da da bulabilirsiniz. Bu keselerden en az birini mutlaka denediğinizde hakkını veren bir ürün olduğunu kendiniz zaten göreceksiniz.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım