Hipp Babysanft Organik Dudak Nemlendirici

Mevsimsel olarak yaz kış fark etmeksizin dudak kuruluğu yaşayanlar sadece biz yetişkinler değiliz. Çocuklarda da en az yetişkinler kadar dudak kuruluğu sorunu olabiliyor. Benim de iki numaram, kızım Derin' in dudaklarında bu kuruluk sorunu oluyor dönem dönem. Söz konusu çocuklar olunca, her şeyde olduğu gibi dudak bakımı için de tabi ki tamamen doğal bir ürün olsun diye uzun süre araştırdıktan sonra Hipp Organik Dudak Nemlendiricisi' ni aldım kızım için.
Özellikle çocuklar için geliştirilmiş olan Dudak Nemlendiricisi, içerdiği kaliteli organik yağlarla dudakları besliyor ve dudakların kurumasını önlemeye yardımcı oluyor. 

Cilt ile uyumluluğu dermatolojik olarak test edilmiş olan Nemlendirici; Paraben, PEG ( polietilen glikol ), Renklendirici, Parfüm, Boyar Madde ve Koruyucu içermiyor.

4,8 g' lık Dudak Nemlendiricisi aynı zamanda eğlenceli ambalajı sayesinde çocuklara bakım yapma alışkanlığını da kazandırıyor. Nemlendirici, markanın web sayfasında 1 yaş sonrası kullanılabilecek ürün kategorisinde yer alıyor. 
Dudak Nemlendiricisi; Hint Yağı, Jojoba Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Kandelilla Balmumu, Balmumu Çökeltisi, Shea Yağı, Karnauba Balmumu, Badem Yağı, Buğday Tohumu Yağı ve Tokoferol ( yenen yağlar ve yağlı tohumlardan elde ediliyor ) gibi organik üretimden ve doğal yollarla elde edilen içeriklerden oluşuyor.
Kızımın kullandığı bu nemlendiriciyi, kişisel bir eşyası olduğu için ve hijyenik nedenlerden dolayı sadece parmağımın ucu ile dudağıma sürüp denedim. Kokusuz ve tatsız olan nemlendirici, dudakları bir balm gibi beslerken aynı zamanda nemlendirerek kuru görüntünün önüne geçiyor ve dudakları yumuşatıyor. Nemlendiriciyi sadece çocuklar değil, organik ve doğal içerikli ürün arayışında olanlar yetişkinler de rahatlıkla kullanabilir. 2020 senesi sonunda Rossmann Mağazası' ndan indirimli 18 TL' ye aldığım Dudak Nemlendirici' sinin piyasa satış fiyatı ise online alışveriş sitelerinde 25-35 TL arası değişiyor. İçeriğinin tamamen organik ve doğal ürünlerden oluşması nedeniyle gönül rahatlığı ile tekrar tekrar alabileceğim bir ürün oldu Hipp Babysanft Organik Dudak Nemlendiricisi.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım