Daycare Banyo Kesesi Orta

Banyo ve duş esnasında lif kullananlardan mısınız yoksa kese kullananlardan mı ya da düz yıkanır çıkarım diyenlerden mi? Yıkanırken benim gibi '' kesesiz yapamam '' diyenlerdenseniz, son zamanlarda kullandığım, hem kaliteli hem hesaplı Daycare Banyo Kesesi' nden bahsedeyim size.
Kese kullanımının vücut için sayısız yararı var:
* Günlük hayatta toz, kir gibi dış etkenlere maruz kalmak cildin kalınlaşmasına ve ölü bir cilt tabakası oluşmasına sebep olur. Keselenmek ölü deri tabakasını uzaklaştırır, taze cildin ortaya çıkmasına yardımcı olur.
* Tıkalı gözenekleri açar ve cildin rahat bir şeklide nefes almasını sağlar.
* Cilde peeling yapmanın en doğal yoludur.
* Kesenin dokusu sayesinde kan dolaşımı hızlanarak cilt yenilenir.
* Ciltte batık problemlerinin giderilmesinde etkilidir.
* Ciltteki renk pigmentasyonlarının giderilmesinde, lekelerin en aza indirilmesine ve cildin doğal rengine kavuşmasına yardımcı olur. 
* Selülitli bölgelerde düzenli kullanılması halinde kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu en aza indirir.
2015 senesinde BİM Mağazacılık' ın müşterilerine sunduğu yeni ve farklı bir satış modeli olan File Marketleri markası Daycare' in orta sertteki bu banyo kesesi %100 viskon dokuya sahip. Kese uygulaması yapılırken sabun, duş jeli veya herhangi bir temizleyici ürün kullanılmıyor. Kullanmadan önce cildin yumuşaması için su altında 3-5 dakika beklemek, keseyi nazik hareketlerle aşağı ve yukarı olarak uygulamak gerekiyor. Ciltteki ölü derinin atılması için kesenin haftada bir kullanılması tavsiye ediliyor.
Açıkçası, şimdiye kadar banyo keselerini sabun veya duş jeli ile beraber kullandığımdan bu kesenin herhangi bir temizleyici ürün olmadan kullanılması bana başta biraz garip gelmişti. '' Temizleyici ürün olmadan vücut kirini nasıl çıkaracak o zaman '' diye düşünmüştüm. Ama uygulamayı kullanım şeklinde belirtildiği gibi yaptığım anda vücuttaki kiri, ölü deriyi nasıl çıkardığını görünce etkilendim. Kesenin dokusu orta sertlikte olduğundan, vücuda çok bastırılmadan, nazik hareketlerle kullanılması gerekiyor. Kese masaj etkisi yarattığından kan dolaşımını harekete geçiriyor, vücudu rahatlatıyor, cildi tazeliyor. Temizleyici bir ürün kullanmamama rağmen cildimi yumuşatması da hoşuma gitti. Kese pratik bir şekilde ele geçirilip kullanılabiliyor. Ancak... Kesenin tek olumsuz tarafı suyla temas edince kumaşın büzüşmesi, toparlanması. Öyle olunca şekli bozulan keseyi arada elimle çekiştirip düzleştirme gereği duydum. Onu göz ardı edersek File Market' te satılan Daycare Banyo Kesesi' nin verdiği temizlik ve tazelik hissini sevdim ben. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım