Yasemin Kokulu Bir Hayat ile Yeni Yıl Hediyeleşme Etkinliği

Biricitinyeri blog sayfasının güzel sahibesi, nam-ı diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat Yaseminimizin düzenlemiş olduğu ve gelenekselleşen Yeni Yıl Hediyeleşme Etkinliği' ni bu sene Pandemi nedeniyle, sosyal medya üzerinden sanal olarak gerçekleştiriyoruz. 

Hediyeleşme Etkinliğinde yine birbirinden değerli blogger arkadaşım var. Farklı kategorilerde yıllardır yazı yayınlayan arkadaşlarımın blog sayfalarından yazılarını, instagram hesaplarından da paylaşımlarını takip edebilirsiniz.


INSTAGRAM: @emel_akan 

BLOG: Madam Emine 
INSTAGRAM: @madamemine66 

INSTAGRAM: @sosyalanneyimcom



Bu etkinlik için yine hediye eşleşmemizi yaptık, benim hediye eşim sevgili arkadaşım Şerifeciğim oldu. Eşleştiğimiz arkadaşlarımızla hediyelerimizi kargo vasıtasıyla birbirimize ulaştırdık. Ben ve Şerife hariç. Evlerimizin birbirine yakın olması sebebiyle biz tüm önlemlerimizi alarak hediyeleşmeyi elden yaptık. Egemen ve Derin' in evde online ders görmesi sebebiyle, Şerifeciğim sağ olsun bana geldi ve kapıda 5-10 dakikalığına da olsa sohbet edip özlem giderdik. Bu arada canım arkadaşım, Egemen ve Derin' i de unutmamış, onlar için de harika ürünlerden oluşan hediyeler getirmiş. 
Şerife' yi yakından tanıyanlar ne kadar zarif, nazik ve düşünceli biri olduğunu bilir. Hediyesinin paketinde bile o incelik hayat bulmuş yine.
Benim gibi kahve sever birine verilebilecek en anlamlı hediye. Ve hemen değerlendirildi tabi ki..
Yasemin bu sene de bizleri değerli markaların ürünleriyle buluşturdu. Yine evlerimize ulaştırılan ürünlerden kargo gecikmeleri nedeniyle elimize geçemeyen ürünler de var. Geldikçe onları da ekleyeceğim.
Doğal Kaynak Suyu İçeren Sa-De Serisi İçecekler
Aroma' nın kasım ayı başında yeni lanse ettiği, doğal kaynak suyundan yapılmış, vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş yeni serisi Sa-De' de; 
* pH 8.15 Doğal Kaynak Suyu
* Çilek-kivi aromalı Enerji
* Elma-limon aromalı Sindirim
* Elma, salatalık, limon aromalı Detoks
* Çilek-ahududu aromalı Güzellik
* Nar, kırmızı üzüm, kiraz aromalı Direnç olmak üzere 6 çeşit içecek bulunuyor. Bu içeceklerin her birinin farklı özellikleri var. İlerleyen günlerde detaylı bir yazısını paylaşacağım.

Naturel Sızma Zeytinyağı
Türkiye' de e-ticaret sitelerinde en çok satan ve QR Koda sahip tek zeytinyağı markası olan Avilo Zeytinyağı, Oktav Tarım Ürünleri Ltd. Şti.' nin tescilli markası. 1928 yılından beri zeytinyağı üretimi işinde olan Avilo' nun zeytin üretim bölgesi ise Güney Ege. Ürünlerin tamamı memecik tipi zeytinlerden üretiliyor. Sızma Zeytinyağı ise kasım ayı hasadı olup, zeytin yeşilden pembeye, siyaha döndüğü sırada toplanıp sıkılarak üretiliyor. Markanın sızma ve riviera zeytinyağlarının haricinde bir de zeytinyağından yapılmış sabun, çay, kolonya, krem, şampuan, duş jeli gibi kozmetik ürünleri de var. Sızma Zeytinyağı ile ilgili de detaylı, açıklayıcı bir yazım olacak.

Keratin Ozon Yağı Aktif Oksijen İçeren Şampuan
En çok sevdiğim saç bakım markalarından biri olan Revox, bu şampuanının tanıtımını aralık ayı başında yaptı. 4 yıllık bir AR-GE süreci sonunda geliştirilen özel formüllü Keratin & Ozon Oil Saç Bakım Şampuanı, saçları hızla uzatırken yıpranmaların önüne geçerek sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Saçları ilk kullanımdan sonra dahi dolgun ve daha kalın gösteren ve de hiçbir kimyasal madde içermeyen şampuanı tabi ki hemen kullanmaya başlıyorum, şampuan biter bitmez de detaylı bir yazısını yazacağım zaten.

Degreaser Yağ Sökücü
Kendi alanında en iyi yağ sökücülerden olan Dasty Yağ Sökücü; mutfak dolaplarında, tezgahlarda, davlumbazlarda, aspiratörlerde, kızartma tavalarında, tencerelerde, fırın ve ocaklarda, buzdolaplarında, sebze doğrama makinalarında, silinebilir duvarlarda, zemin kaplamalarında, halılarda, deri ve kumaş koltuklarda, panjurlarda, pimapenlerde, kahve makinalarında, gömlek yakalarında ve manşetlerinde, her türlü elbise lekesinde, mangal ve ızgaralarda, bahçe araç ve gereçlerinde, zincirlerde, araba jantlarında, bisikletlerde, motorlarda, mürekkep lekelerinde, hayvansal & bitkisel ve mineral yağ lekelerinde, sos & çikolata & mayonez ve ruj lekelerinde oldukça etkili bir ürün. İnatçı lekeler için ürün yüzeye uygulanıp, 3 dakika bekletildikten sonra durulanıyor. 

Ayça İşbilir / Bilinç Yogası
2020 senesi Aralık ayı basımlı kitabın yayınevi Ceres Yayınları. Ayça İşbilir' in kaleme aldığı ve okuyucusunu Bilinci Seçmeye Davet eden Bilinç Yogası' nın tanıtım bülteni şu şekilde;
Bilinç, her şeydir; varoluşun en yüksek gücüdür.
Yoga, yaşam kaynağının keşfidir; sınırlı olan ile sınırsız olanı birleştirir.
Bilinç Yogası ile her şey '' bir '' olur ve '' bir ''e uyanırsın.
Nefes almak, yürümek, koşmak, şarkı söylemek, çalışmak, yemek, gülmek,
uyumak, rüya görmek; her şey Yoga olabilir.
Yoga ile bedenin, zihnin ve Bilincin esner.
Bilinci seçersen yaşamında 7/24 kolaylık, bolluk ve neşe yaratırsın.
Yaşamındaki her seçimin Bilinçli olursa potansiyelinin sınırlarını aşarsın.
Eylem, Bilinç ile yapılır ise büyüler.
Bilinçle sıradanlığı seçmek, sıra dışı farkındalık yaratır.
Koşullanmış zihnin yanılsamalarından Bilinç ile özgürleştiğinde;
Kabul' de olursun; o zaman her istediğin burada ve şimdi' de gerçek olur.
Hem uyanık hem de uyku yaşamında; Bilinçli seçimler yaparak kaderini yeniden yaratırsın ve evren seni alkışlar.
Gaflet uykusunda olduğunun algısal farkındalığıdır Bilinç; uyanık olduğunu sanıyorsan rüyadasındır.
Gerçek uyanış; ölümün olmadığını Kabul ederek ölüme de Bilinç ile hazırlanmaktır.
Yaşamın tamamında olman ve ne kadar olağanüstü olduğunu keşfetmen için Bilinç' e davet oldum.
Bilinç Yogası' na bulunduğun yerde ve an' da başlayabilirsin...



.Sevgili Yasemin' in bu sene de geleneği bozmadan hayata geçirdiği Hediyeleşme Etkinliği' ne benim 3. katılışım. Ayrıca kendisi çok eski blogger' lardan olup blog sayfasının bu sene 9. yılı idi. Aynı istikrarla ve kaliteyle yazılarını yayınlamaya devam eden canım arkadaşımı hem kutluyorum hem de etkinliğinde yer aldığım için teşekkür ediyorum.

Ve de;
.Sanal da olsa beraber olmaktan her zaman keyif aldığım tüm blogger arkadaşlarıma da böylesi unutulmaz bir anıya ortak oldukları için..
.Hediye eşim Sevgili Şerifeme hem hediyesi hem de fotoğraflarda gördüğünüz tüm etkinlik görsellerini ve de hatta instagrama özel paylaşım videolarımızı tasarladığı için..
.Etkinlik günümüzden önce ürünlerini bizlere ulaştıran değerli firmalarımıza hediyeleri için..
Çoookkkkk teşekkür ediyorum.

Bizler etkinliğe dair tüm paylaşımlarımızı instagram' da #yaseminkokuluevent etiketi ile paylaşmaya devam ediyoruz. Sizler de bizi takip edin olur mu?


Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım