Neutrogena Soothing Clear Zerdeçal Serisi Cilt Bakım Ürünleri

Kozmetik sektörünün en köklü firmalarından, benim de cilt bakım ürünlerini en çok kullandığım markalardan biri olan Neutrogena, bu sene başlarında çıkarmış olduğu Zerdeçallı Soothing Clear Serisi ile adından yine sıkça söz ettiriyor son dönemlerde. 
Zengin antioksidan kaynağı, ‌‌iltihap giderici, yaraları iyileştirici, hücre yenileyici özellikleri gibi birçok faydası olan ve doğanın mucizesi olarak adlandırılan Zerdeçal, şimdi de Neutrogena' nın Soothing Clear serisi cilt bakımı ürünlerinde yerini aldı. Nemini kaybetmiş, karma veya ergenlik dışındaki dönemsel stres kaynaklı ve hormonal sivilcelenmeye yatkın hassas ciltler için geliştirilen, temizleyici ve nemlendirici olmak üzere 4 adımlı bir cilt bakımından oluşan serideki ürünleri yakından inceleyelim hadi...

Soothing Clear Micellar Makyaj Temizleme Jeli 200 ml
Micellar Makyaj Temizleme Jeli makyajı anında çıkarırken, sivilcelenmeye yatkın cildi yatıştırır. Zerdeçalla zenginleştirilmiş formülüyle cildi soymadan nazikçe temizlerken, suya dayanıklı makyajın bile tüm kalıntılarını ortadan kaldırır. Dengeli ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Yağsız formülü cildi tamamen temizlerken kalıntı ve leke bırakmaz, gözenekleri tıkamaz. Mineral Yağ, Silikon ve Sülfat içermez. Bir pamuk yardımı ile kapalı göz kapağına ve yüze nazikçe masaj yaparak uygulanır. Kalıntıları pamuk ya da mendil ile temizlenir veya durulanır.

Soothing Clear Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml
Yüz Temizleme Köpüğü sivilcelenmeye yatkın stresli cildi yatıştırarak nazikçe temizler. Cilt dostu zerdeçalla zenginleştirilmiş olan bu köpük, gözenekleri tıkayan kiri, yağı ve makyajı etkili bir şekilde çıkarır. Cildi soymadan temizlerken yumuşacık ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Yağsız formülü cildi tamamen temizlerken kalıntı bırakmaz, gözenekleri tıkamaz. Mineral Yağ içermez. Köpük, ele sıkılıp ıslak yüze nazikçe masaj yaparak uygulanır, ardından yüz durulanır. Günde iki defaya kadar kullanılabilir. 

Soothing Clear Yağsız Yüz Nemlendiricisi 75 ml
Hafif dokulu Yağsız Yüz Nemlendiricisi sivilcelenmeye yatkın ciltleri anında nemlendirerek stresli cildi yatıştırır. Cildin nemini geri kazanmasına yardımcı olur. Cilt dostu zerdeçalla zenginleştirilmiş bu nemlendirici, hızlı emilen hafif jel formülü sayesinde sağlıklı bir görünüm için cildi besler ve rahatlatır. Yağsızdır ve yapışkan his bırakmaz. Leke bırakmaz, gözenekleri tıkamaz. Mineral Yağ ve Sülfat içermez. Gün boyu süren nemlendirme için parmak uçlarına sıkılıp, göz çevresi hariç temiz yüze uygulanır. 

Soothing Clear Yüz Bakım Spreyi 125 ml
Yüz Bakım Spreyi sivilcelenmeye yatkın stresli cildi yatıştırır ve ferahlatır. Gün boyunca cildin ihtiyaç duyduğu her an kullanılabilir.  Yağsızdır ve yapışkan bir his bırakmaz. Gözenekleri tıkamaz. Mineral Yağ, Silikon ve Sülfat içermez. Göz doktoru tarafından test edilmiştir. Gözleri ve ağzı kapatarak yüze sıkılır. Yüzü nemlendirmeden önce veya sonra ya da cildin ihtiyaç duyduğu her an kullanılabilir. 

Zerdeçal serisindeki ürünler; makyajını çıkar, temizle, nemlendir ve tonikle şeklinde hem içerik hem de özellik olarak keyifle kullanılacak ürünlerden oluşuyor. Ürünlerin Mineral Yağ, Silikon ve Sülfat içermemesi gibi kokusu da çok güzel. Bu 4 adımlı cilt bakımı ürünlerinin, ilk kullanımdan itibaren cildime verdiği yumuşaklık hissini çok sevdim. Cildi temizlerken aynı zamanda arındıran serideki ürünlerin, dönemsel stres kaynaklı ve hormonal sivilcelenmeler üstündeki etkilerini de uzun vadede kullanıp gözlemleyeceğim. Benim gibi karma ve sivilcelenmeye yatkın ciltlerin de beğeneceğini düşündüğüm Neutrogena Soothing Clear Zerdeçal Serisi Cilt Bakım Ürünleri' ne cilt bakımı rutininizde siz de yer açın biran önce..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım