New Well Professional BioEnergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi

Porselen fondöten, maskara, likit aydınlatıcı, far paleti gibi renkli makyaj ürünlerini beğenerek kullandığım New Well markasının, cilt bakımı segmentinde piyasaya sürdüğü ürünlerini denemeyi uzun zamandır istiyordum. Bu kategoride yer alan maske, peeling ve kremler içinde en YENİ ÜRÜN olan BioEnergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi' nin ihtiyacıma yönelik bir ürün olduğunu görür görmez alıp kullanmaya karar verdim.
Cilt Beyazlatıcı ve Leke Giderici Yüz Kremi; hormonal değişiklikler, hava şartları, stres ve bazı hastalıklara bağlı olarak ortaya çıkan cilt renginin koyulaşması ve leke oluşumu gibi durumlarda, ciltteki ton eşitsizliklerini ve leke izi görünümlerini ortadan kaldırmak, cilde beyazlık kazandırmak, cildin ihtiyaç duyduğu nemi vermek, yüzü daha canlı, parlak ve aydınlık hale getirmek için kullanılıyor.
Kremin içeriğinde cilt için birçok faydası olan Argan Yağı, Hyalüronik Asit, Salisilik Asit ve Hidrojene Hint Yağı bulunuyor. Lekelerin giderilmesi, ton eşitsizlikleri, akne ve sivilce sorunları, yaşlanma ve kırışıklık karşıtı özellikleri ile bilinen Argan Yağı ve Hyalüronik Asit aynı zamanda cildi besliyor ve nemlendiriyor. Biriken yağları ve tıkanmış gözenekleri temizleyen Salisilik Asit de cilt üzerindeki siyah nokta oluşumunu engelliyor. 
İçerdiği özel aktifler sayesinde cilde beyazlık kazandıran New Well Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi, ayrıca spf 50 koruma faktörüyle güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyup buna bağlı leke oluşumunun önüne geçerken, doğal nemlendirici özelliği ile bilinen Hint Yağı ile de akne, yaraların iyileşmesi, güneş lekeleri, ciltte oluşan kızarıklıklar ve kırışıklıklara karşı da etki ediyor.
Tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygun olan, hafif, ince ve hızlıca emilen Leke Kremi, iyice temizlenmiş cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanıyor. Kremin, daha etkili olması için günde 2 kere kullanılması öneriliyor. 70 gr cam kavanoz ambalajda piyasaya sürülen ve dermatolojik olarak test edilmiş kremin içeriğinde Paraben bulunmuyor. Leke izlerinden arınmış, canlı ve parlak, gün boyu yumuşak ve nemli bir cilt için Leke Kremi' ni cilt bakım rutinime ekledim bile ben. Sağlıklı ve ışıl ışıl görünen bir cilt için, New Well Professional BioEnergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi' ni siz de bakım rutinize ekleyin bence.. 

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım