Palmolive Micellar Care Pamuk Özlü Banyo ve Duş Jeli

Bu sene bi Misel Su furyası aldı başını gidiyor. Cildi temizleme ve nemlendirme özelliği olan Misel Su' lar yüz bakım ürünlerinde olduğu kadar vücut bakım ürünlerinde de karşımıza çıkıyor artık. Yüz temizleme ürünlerinde de kullandığım bu içeriği, sevdiğim markalardan biri olan Palmolive' in Micellar Care Pamuk Özlü Banyo ve Duş Jeli' nde de görünce alıp denemek istedim. 
Palmolive Micellar Care Banyo ve Duş Jeli' nin, içeriğindeki Pamuk Özü ve Micellar Su ile temiz ve yumuşak bir his için cilde gerekli olan nemi verme, ciltte oluşan kir ve yağı bir mıknatıs gibi tutarak cildi arındırma özellikleri var.
Vücudun PH seviyesine uygun olarak üretilen, günlük kullanım için uygun olan ve dermatolojik olarak test edilmiş duş jelinin, 250 ml ve 500 ml ebatlı ambalajları bulunuyor. Duş jelinin banyo lifine sıkılarak kullanılması tavsiye ediliyor.
Duş Jeli' nin içeriğini incelediğimde gliserin, Hindistancevizi Yağı olması hoşuma gitse de SLS ( Sodyum Lauril Sülfat / Kimyasal bir köpürtücü ) olmasını sevmedim. Palmolive Duş Jelleri' nin bildik yoğun kokusundan farklı olarak daha hafif ve yumuşak bir kokuya sahip olan Pamuk Özlü Duş Jeli' ni ben kese ile kullanıyorum. Bu sayede duş jelinin hem köpürmesi hem de cildi temizleyip, arındırması daha başarılı oluyor. Temizlik hissi veren, ferahlatan ve rahatlatan kokusu banyo sonrası ciltte hafif bir şekilde kendisini hissettiriyor, aynı zamanda cildi yumuşacık yapıyor. SLS' yi göz ardı edersek vaatlerinin hepsini gözlemlediğim Duş Jeli' nin 250 ml.lik boyunun piyasa satış fiyatı 17 TL civarı ama kozmetik mağazalarında indirimli olarak 10 TL civarına da alınabilir.
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım