Vita & Health Siyah Nokta Bandı

Cilt temizliğine ve bakımına ne kadar özen gösterirsem göstereyim bazı sorunları kökünden ortadan kaldıramıyorum, cilt lekeleri ve siyah noktalar gibi. Cilt lekeleri için şimdiye kadar henüz işe yarar bir kozmetik ürün bulamasam da en azından siyah noktaları azaltan hem bilindik markaların hem de yeni keşfettiğim markaların ürünleri var neyse ki. Benim yeni keşiflerimden biri olan Vita Health Siyah Nokta Bandı da bunlardan biri.
Sağlık, medikal, bebek ürünleri gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren İnterday Kimya bünyesindeki Vita & Health' in burun bölgesine özel Çay Ağacı Yağı formüllü Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı' nın, burun bölgesinin derinlemesine temizliğine yardımcı olmasının yanında hızlı ve rahat bir şekilde cildi siyah nokta, kir, artık ve yağdan arındırma özellikleri var. 
Alışılmış karton ambalajlardan farklı olarak sert kağıttan zarf şeklinde bir ambalaja sahip ürünün içinde 6 adet siyah nokta temizleyici burun bandı var. 
Ambalajdan koruyucu filmde çıkan bantların bir yüzeyi pamuklu diğer yüzeyi jelatin bir yapıya sahip. Bandı kullanmadan önce burun bölgesini güzelce temizliyoruz ve hafif ıslattıktan sonra koruyucu filminden çıkarttığımız ürünü, jelatin kısım burun bölgesine gelecek şekilde yapıştırıyoruz. 10-15 dakikalık bekleme süresinin sonunda bant kuruyunca uçlardan dikkatlice çekerek çıkartıyoruz. 
Ve sonuç.. 
Haftada bir kullanmayı uygun bulduğum tek kullanımlık bantların, cilt hassasiyetine göre 3-5 gün aralıkla kullanılması tavsiye ediliyor. Burun bölgesinde yara, hasar, ben veya sivilce var ise kullanılmaması veya kullanımının ertelenmesi gerekiyor. Bu bantlar bende herhangi bir hassasiyete, alerjik reaksiyona, kızarıklığa, kaşıntıya neden olmadı. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere etkileri ile ilgili çok fazla bir şey yazmaya gerek yok. Pek çok bilindik ve pahallı muadillerine göre siyah noktaları temizlemede beklentiyi fazlasıyla karşılayan bir ürün oldu benim için. A101 Mağazası' ndan 6,95 TL' ye aldığım Vita & Health Siyah Nokta Bandı artık yedekleyeceğim ürümler arasına girdi bile..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım