Catherine Arley Bewilderment Ekstra Hacim Maskara Jojoba Yağı

Kozmetik sektöründe, çok uzun yıllar önce parfümlerini severek kullandığım ve bir Türk markası olan Catherine Arley markasının makyaj ürünlerini de zaman zaman alıp deniyorum. Yüz, göz, dudak ve tırnak ürünleri de bulunan markanın son olarak çıkardığı maskaralardan biri olan Jojoba Yağı içerikli Bewilderment Ekstra Hacim Maskarası kullandığım ürünlerinden biri oldu.
Bewilderment Maskara' nın, esnek ve rahat kullanılabilir fırçasıyla tek sürüşte topaklanma olmadan ve dökülmeden daha kalın, daha uzun ve kıvrılmış kirpikler elde etme, ayrıca içinde bulunan Jojoba Yağı ile kirpikleri koruma ve köküne nüfuz ederek güçlendirme, sağlıklı kalmasını sağlama özellikleri var.
15 ml ebatlı maskaranın bronz ve siyah renklerden oluşan ambalaj rengi, maskaraya farklı bir çekicilik vermiş. Bu bir seri ürünü olmamasına rağmen maskara numarası olarak 2029 olarak geçiyor. 
Maskaranın uygulanmış hali
                        Tek Kat Uygulama                                                             3 Kat Uygulama
Yukarıdaki fotoğraflarda gördüğünüz üzere kirpiklerimin doğal hali kısa ve yokmuş gibi. Maskarayı tek kat uyguladığımda varla yok arası bir görünüm verdi. 2 kat uygulamada kirpiklerim biraz belirginleşti. Ama asıl etkiyi benim kirpiklerimde 3 kat uygulama sonrası gösterdi. Maskaranın silikon fırça yapısı hacim vermek için ideal. Tüm kirpiklere aynı anda etki etmese de bir iki fırça uygulamasıyla kısa kirpiklere de ulaşabiliyor. Yalnız bu fırça yapısı kıvrım yapmak için çok ideal değil. Onun için kavisli bir fırça başlığına sahip olması gerekiyor. Bewilderment Maskara, özelliklerindeki topaklanma yapmama ve dökülmeme vaatlerini gerçekleştiriyor. Suya dayanıklı bir maskara özelliğinden bahsedilmemiş olsa bile akma, bulaşma yapmıyor. Makyaj temizleme mendili veya göz makyajı temizleme suyu ile zahmetsizce ve kalıntı bırakmadan temizleniyor. Jojoba Yağının bahsedilen etkilerini gözlemleyemesem de kıvrılmış kirpikler harici beklentileri yerine getiriyor bu maskara. Markanın kendi web sayfasında 40 TL olan maskara indirimli olarak 28 TL fiyatı ile satışta. Benim bu yokmuş gibi duran kirpiklerimde bu etkiyi gösteriyorsa kirpikleri biraz uzun olanlarda çok daha güzel sonuçlar verir kesin..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım