Palmolive Luminous Oils Beyaz Orkide & İncir Yağı Özleri Duş Jeli

Banyoda klasik beyaz sabunculardan mısınız yoksa duş jelleri sevenlerden mi? Ben beyaz sabunun temizleme etkisini duş jellerinin de farklı koku seçeneklerini sevdiğimden her ikisini de kullanıyorum. Ama duş jellerini bir tık daha fazla seviyorum sanırım. Ve farklı markaların farklı duş jellerini deniyorum her seferinde. Bu sefer de Palmolive Luminous Oils Beyaz Orkide & İncir Yağı Özleri Duş Jeli' ni kullandım.
Beyaz Orkide & İncir Yağı Özleri içeren Duş Jeli, Palmolive' in Luminous Oils ( Işıltılı Yağlar ) serisinde yer alan 3 farklı duş jelinden biri. Yumuşak dokulu duş jeli, değerli çiçeklerin güzel kokuları ve incir yağı özleri ile her duşta lüks bakım keyfi vaat ediyor.
Duş jelinin aldığım 250 ml.lik boyu haricinde bir de 500 ml.lik boyu satışta.  Luminous Oils serisinde Beyaz Orkide & İncir Yağı Özleri haricinde, Makademya Yağı & Şakayık Özleri ve Avokado Yağı & İris Özleri duş jelleri de bulunuyor. 
İçeriğinde Orkide Özü ve İncir Yağı haricinde Hindistancevizi Yağı, Zeytin Yağı, Ylang Ylang Çiçeği Yağı gibi özler de bulunan duş jelinin içeriği güzel görünse de içinde SLS ( Sodyum Lauret Sülfat / köpük oluşturucu bir kimyasal ) olması içeriğe gölge düşürüyor bence. 
Duş jelinin kapağını açınca tatlı bir orkide kokusu geliyor buruna. Uygulamada ise daha çok orkide hissettiriyor kendisini. Bazı duş jelleri vücuttan kolay arınmazken bu duş jelinde öyle bir sorun olmuyor. Lif ile kullanımında temizleme anlamında da etkili olan duş jelinin sevdiğim bir özelliği de banyo sonrası çiçek kokusunu bir süre daha vücutta tutması ve vücudu yumuşatması. Duş Jeli,  A101 Mağazacılık' ın içinde 250 ml.lik 4 farklı duş jeli olan ve 10 TL üstü indirimli satılan aktüel ürünlerinden biriydi. Yani sürekli satışta olan bir ürün değil. 4' lü ambalajda 19.95 TL' ye aldığım Beyaz Orkide & İncir Yağı Özleri Duş Jeli' nin 250 ml.lik tekli fiyatı 10-15 TL arası değişiyor farklı satış yerlerinde. İçeriğindeki SLS harici kafamı kurcalayan bir kısmı olmayan Duş Jelinin kokusu ve vücudu yumuşatma etkisi denemeye değer bence..

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım