Bionnex Preventiva Dry Touch Sunscreen Fluid Yüz ve Boyun İçin Güneş Kremi SPF 50+

İlkbaharın bitmesi ve yaz mevsiminin başlamasıyla beraber, bilhassa tatile gitmeden önce aklımıza getirdiğimiz güneş koruyucu ürünlerin aslında her mevsim güneşin zararlı ışınlarından korunmak için kullanılması gerekiyor. Özellikle yüz bölgesi için bu tür koruyucu kremler sürekli elimizin altında olmalı. Şahsen, düzenli kullanmayı alışkanlık hale getirmeye çalıştığım yüz bölgesi için bu yaz, Bionnex Preventiva Dry Touch Sunscreen Fluid Yüz ve Boyun İçin spf 50 + Güneş Kremi' ni kullandım ben. 
Saç ve cilt problemlerine yönelik Dermo Organik çözümler sunan, ürünleri İsviçre' deki bağımsız laboratuvarlar tarafından klinik olarak test edilen ve İsveç menşeili olan Bionnex markasının saç, yüz, vücut ve güneş bakım ürünleri bulunuyor. Yüz ve boyun bölgesi için özel geliştirilen bu krem de markanın güneş koruyucu serisi olan Preventiva serisinde yer alıyor.
Dry Touch Sunscreen Fluid ( Kuru Dokunuş Güneş Koruyucu Sıvı ) Yüz ve Boyun İçin spf 50+ Güneş Kremi' nin, içeriğindeki doğal aktif bileşenler sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlama; yaşlanmayı, güneş lekelerinin oluşumunu ve güneş yanıklarını önleme; hafif dokusu sayesinde ciltte matlaştırıcı ve parlamayı önleyici özellikleri bulunuyor. Suya dayanıklı olan krem ayrıca yağlı ve yapışkan yapıda olmayıp beyaz iz bırakmıyor. 
Hipoalerjenik olan güneş kremi, tüm yaş grupları ve cilt tipleri için uygun bir ürün. 50 ml ebatlı pompalı başlığa sahip krem, güneşe çıkmadan 20 dakika önce dairesel hareketler ile cilde uygulanıyor. Kremin, yüzme, terleme ve havlu kullanımı sonrasında tekrar uygulanması gerekiyor. 
Güneş kremini kısa süreli bir deniz tatili süresince her gün düzenli aralıklarla; günlük yaşamda da sabah cilt temizliğinden sonra uyguladım. Normalde gündüz kremleri ile pek anlaşamam, cildimi rahatsız eder çoğu ürün. Ama bu krem ince yapısı sayesinde çok kolay sürülüyor, dağılıyor ve emiliyor, cilt tarafından emildikten sonra beyaz iz oluşturmuyor, yapışkan bir his bırakmıyor ve hafif yapısı ciltte ağırlık yapmıyor. Ayrıca cildi hem yumuşatıyor hem de nemlendiriyor. Benim T bölgem yağlı yanak bölgem kuru olmak üzere karma bir cildim var. Krem yanak bölgemde daha mat, T bölgemde ise biraz daha parlak bir görüntü verdi. Ama bu parlaklık yağlı bir görünüm anlamında değil tabi. Koruma faktörünün 50 + olması ve hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruma sağlamasını da beğendiğim kremin, yaşlanma ve güneş lekelerinin oluşumunu önleme vaatlerini gözlemlemek için ise uzun süreli kullanım şart tabi. Kremin Paraben içermemesi ve kokusuz olması da ayrı bir artı. Son zamanlarda memnun kalarak kullandığım ve vaatlerini yerine getirip beklentimi karşılayan bir ürün olan Bionnex Preventiva Yüz ve Boyun İçin Güneş Kreminin 50 ml boyunun fiyatı markanın kendi web sitesinde 79 TL. ( İndirimli olarak 63 TL ). Denemek isteyenler, Dermoeczanem, Hepsiburada, Trendyol, n11, Çiçek Sepeti gibi online alışveriş sitelerinden 40-45 TL arası bir rakama da alabilirler bu ürünü.

Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım