Yeşil Marka Doğal El ve Vücut Kremi

Günlük ev işlerinde sürekli suyla temas eden ve mevsimsel hava koşullarından da olumsuz etkilenen ellerim için yaz-kış el kremleri kullandığımdan krem tüketimim de bir hayli fazla oluyor. Etkisini gördüğüm ve sevdiğim markaların kremlerini kullanmaya devam ederken bir yandan da yeni markalar keşfediyor ve ürünlerini deniyorum. Yeşil Marka Doğal El ve Vücut Kremi de bu son keşfettiğim markalardan biri oldu. 
%100 doğal içeriğe sahip ürünler sunan ve yerli bir marka olan Yeşil Marka' nın Doğal El ve Vücut Kremi, içerdiği Organik Aloe Vera, Organik Shea Butter, Organik Argan Yağı, Soğuk Sıkım Zeytinyağı, Tatlı Badem Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Bitkisel Gliserin ve ProVitamin B5 ile cildi yeniden inşa etme, besleme, canlandırma, nemlendirme, cilt nemini tüm dış etkilere karşı koruyup cilt hasarlarında tedavi sürecini hızlandırma, cilde sağlıklı görünüm kazandırma, cildin kendini onarma aktivitelerine fayda sağlama özelliklerine sahip.
El ve Vücut Kremi' nin içeriğindeki;
* Organik Aloe Vera cildi nemlendiriyor ve nem dengesini koruyor. Cildin sağlıklı görünümünü geri kazanmasına yardımcı oluyor. Yaşlanma aktivitelerini yavaşlatıyor. 
* Organik Shea Butter ( Karite Yağı ) cildi nemlendiriyor ve dış etkilere karşı koruyor, cildin elastikiyetini ve nemli kalmasını sağlıyor. 
* Organik Argan Yağı cildi yeniden inşa etmeye, onarmaya ve sağlıklı görünümün korunmasına yardımcı oluyor.
* Soğuk Sıkım Zeytinyağı cildi besliyor, daha genç, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde yardımcı oluyor. Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.
* Tatlı Badem Yağı cildi besliyor, güçlendiriyor ve nemlendiriyor. 
* Hindistan Cevizi Yağı cildi yumuşatıyor, nemlendiriyor ve cildi yeniden inşa etmeye yardımcı oluyor.
* Bitkisel Gliserin cildi nemlendiriyor, besliyor ve bakım yapıyor, daha fazla nemin ciltte kalmasına yardımcı oluyor.
* ProVitamin B5 cilde bakım yapıyor ve besliyor, cildin su kaybını önleyerek nemli kalmasını sağlıyor.
Organik Hammaddeler içeren krem, içinde Paraben ve türevlerinin olmamasıyla baştan beğenimi kazandı zaten. 100 ml ebatlı kavanoz ambalajlı kremin hafif ve hoş bir gül kokusu var. Gün içinde kullanıldığında, el yıkama işlemi yapılana kadar o gül kokusunu muhafaza ediyor krem. Kremi hem gün içinde hem de gece yatmadan önce kullandım ben. Yoğun olarak el ve dirsek bölgemde uyguladım. Krem uygulandıktan çok kısa bir süre sonra hızlı bir şekilde ciltte emiliyor. Yapış yapış ve yağlı bir his bırakmıyor. Ellerin o bakımsız görüntüsünü yok edip sağlıklı ve canlı bir görünüm veriyor. Kadife yumuşaklığını uzun süre devam ettiriyor. Gece kullandığımda sabah ellerimin hala yumuşacık olduğunu gözlemledim. Dirsek bölgemdeki sert görünümü de hafifletti krem. Bu kremin Gül haricinde Şeftali ve Böğürtlen kokulu olanları da var ve onların da kokularının harika olduğuna eminim. Markanın internet sitesinde satış fiyatı 25 TL civarı olan krem Trendyol, Hepsiburada gibi online alışveriş sitelerinde de satışta. Hem içerik olarak hem de vaatlerini yerine getiren bir krem olarak beğenerek kullandım ben Yeşil Marka Doğal El ve Vücut Kremi' ni.
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım