Proson Morning Fresh Lok-Tem Bebek ve Çocuk Odaları İçin Çok Amaçlı Temizleyici

Genel ev temizliğinde, özellikle çocuklu aileler için hijyen kadar temizlikte kullanılan ürünlerin de doğru seçilmiş olması büyük önem taşıyor bana göre. Kullandığımız yüzey temizleyicilerin kimyasal içermemesi, temizlik ve hijyen kadar güven de veriyor aynı zamanda. İçerik olarak güvenle kullanabileceğim Proson firmasının Morning Fresh ( Sabah Ferahlığı ) Lok-Tem Bebek ve Çocuk Odaları İçin Çok Amaçlı Temizleyicisi son zamanlarda favorim oldu diyebilirim bu anlamda.
Odalara sinmiş her türlü kokuyu yok ederek bebek parfümü sayesinde kullanıldığı alana bebek kokusu bırakan Temizleyici, cam, duvar, halı, koltuk, çekyat, sandalye, sehpa, kapı, ahşap temizliğinde; çamaşır makinesinde de peluş oyuncak, perde ve battaniye temizliğinde kullanılabiliyor. 
* Cam temizliğinde 5 lt suya 1 kapak, yüzey temizliğinde 5 lt suya 2 kapak, duvar temizliğinde 5 lt suya 3 kapak, halı ve koltuk gibi diğer yüzeyler için 5 lt suya 4 kapak, çamaşır makinesinde kullanım için ise deterjan ile birlikte 1 veya 2 kapak eklenerek kullanılıyor. 
* Ürün çözünürlülüğü için 40°C sıcaklıktaki suda karıştırılması tavsiye ediliyor.
Yüzeylerde leke ve iz bırakmadan, çizmeden parlaklık sağlayan Çok Amaçlı Temizleyicinin içinde Aloe Vera, Kayın Ağacı, Kına Özü, Adaçayı Özü, Yeşilçay Özü, Isırgan Otu, Papatya Özü gibi içerikler bulunuyor. İçeriğindeki tüm maddeler doğada biyolojik olarak parçalanabilen ürün, Asit, Fosfat, Paraben, Formaldehit gibi zararlı kimyasal maddeler içermiyor. 1 lt geniş ağızlı plastik ambalaj kullanıldıktan ve içi iyice yıkandıktan sonra geri dönüşüm özelliğine sahip.
Genelde yüzey temizleyici olarak kullandığım hafif akışkan jel formundaki temizleyicinin kokusu gerçekten çok güzel. Kullandığım yüzeylerde pudra kokusunu andıran çok hoş bir koku bırakıyor. İçerik olarak zararlı kimyasallar içermemesi, doğada çözünebilmesi şüphesiz en beğendiğim diğer özelliklerinden oldu ürünün. Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi online alışveriş sitelerinde ve bazı yerel marketlerde satışı olan Proson Morning Fresh Bebek ve Çocuk Odaları İçin Çok Amaçlı Temizleyici' nin fiyatı, satış noktasına göre 15-25 TL arası değişiyor. Çok amaçlı bu temizleyiciyi herkes özellikle çocuklu aileler çok sevecektir eminim, aynen benim gibi..
Yeşimle Her Telden Sosyal Medya Hesaplarım