Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası

Ağız ve diş sağlığına gerekli özeni ve hassasiyeti göstermekle birlikte, kafein ve nikotin tüketiminden kaynaklanan renk değişikliğine karşı, beyazlatma vaadi olan diş bakım ürünlerini kullanmaya gayret ediyorum. Diş macunu, ağız çalkalama suyuna ek olarak bir de diş fırçası seçimimde de bu özellikli ürünler alıyorum. Son aldığım ve 2 ay kullandığım Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası da bunlardan biriydi.
Ekstra sert kıllardan üretilen Difaş Smoker Diş Fırçası, sigara nikotini ile birlikte çay ve kahve lekelerinin diş aralarında ve yüzeylerinde oluşturduğu lekeleri önlemeye yardımcı oluyor. Tutumu rahat, avuç içerisinde kaymayan kauçuk kaplı ergonomik sapa sahip fırçanın, fırça başının damak ve diş etlerine sürtünmesini engelleyen yumuşak doku kordonu var.
Yerli sermaye ve üretim olan Difaş' ın Smoker Diş Fırçası' nın ambalajının içinde koruma kapağı da mevcut. Yetişkinler için ekstra sertlikte olan diş fırçasında, naylon 6.12 kıl kullanılmış. Fırça kıllarının uçları yuvarlatılmış ve parlatılmış.
Diş fırçasının en belirgin özelliği fırça kıllarının gerçekten ekstra sert olması. Bu yüzden fırçalama esnasında da diş yüzeyine ekstra bir hassasiyetle uygulama yapılması gerekiyor. Fırçanın sert yapısı yaklaşık bir aylık bir kullanımdan sonra nispeten biraz kırılıyor. Fırça başlığının uca doğru inceltilmiş kısmı arka dişlere ulaşma anlamında kolaylık sağlıyor. Fırça sapının kauçuk tutma kısmı kaymayı önlüyor. Dişlerimde lekelenme probleminden ziyade yazımın başında da belirttiğim gibi sadece renk değişimi var. Renk değişimi konusunda ise 2 aylık kullanım sonucu çok bariz bir değişim gözlemledim diyemem. Yerel bir marketten 5.95 TL 'ya aldığım Difaş 5 System Smoker Diş Fırçası her ne kadar beklentime yönelik bir ürün olmasa da, ekonomik fiyatından dolayı alıp tekrar kullanacağım bir diş fırçası oldu benim için.

yeşimlehertelden