Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli

Ergenlik geçti, yolun yarısı bitti ama şu sivilceler bir türlü gitmedi benden..İşin esprisi bir yana cilt temizliğime ne kadar dikkat edersem edeyim çevresel ve hormonal etkenlerden dolayı oluşan bu sivilcelere, hem tıbbi krem desteği alıyor hem de yüz temizliğim için sivilce karşıtı ürünler kullanıyorum. Bu soruna yönelik, uzun süredir kullandığım Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ne kadar etkili olmuş bakalım?
Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli için '' ilk kullanımdan itibaren sivilceleri temizlemeye yardımcı olur. Cilt bariyerini koruyarak cildin yeni sivilce oluşumuna karşı daha dirençli hale gelmesini sağlar. Clear Defend teknolojisi ile:
* Maksimum güçteki etkin formülü gözeneklerin derinliklerine inerek sivilceler ile savaşır.
* Cildin temel yapı maddelerine zarar vermeden doğal cilt bariyerini güçlendirerek, cildi yeni sivilce oluşumundan korumaya yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır '' şeklinde açıklama yapılmış ambalaj üstünde.
Hassas ciltler için uygun olan 200 ml ebatlı temizleme jeli, yağsız ve Salisilik Asit içeriyor. Temizleme jelinin pompalı başlığı sayesinde, tek kullanım için yeteri miktar ürün ele geliyor.
Ürün günde 2 kez ıslak yüze uygulanıyor. Bir miktar temizleme jeli ele alındıktan sonra su ilave edilip, yüze nazikçe masaj yapılıyor ve durulanıyor.
Neutrogena' nın Visibly Clear serisinde daha önce Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel ile Yüz Temizleme Jeli' ni ve 2' si 1 Arada Maske' sini kullanmıştım. Bu ürünün de kendine has, ferahlık hissi veren hafif bir kokusu ve saydam bir yapısı var. Fazla ürün kullanımının önüne geçen pompalı başlık olmasını sevdim. Bu sayede uzun süreli kullanım imkanı da veriyor. Cildi kirden ve yağdan arındırma anlamında da başarılı bulduğum temizleme jelinin, sivilceleri temizleme ve yeni sivilce oluşumuna karşı çok fazla etkisini görmedim. Tabi ki sivilcelerin yok olması için sadece bir yüz temizleyiciden mucizeler yaratmasını beklemiyordum. Bence cilt bariyerini koruma ve güçlendirme anlamında destekleyici bir ürün olabilir Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Temizleme Jeli. Temizleme jelini ağustos ayında A101 Mağazası' ndan 16.90 TL' ye almıştım. Ürünün piyasa satış fiyatı, tanınmış kozmetik mağazalarında 30 TL civarı. Merak edip kullanmak isteyenler en azından bunu göz önünde bulundurabilirler..

yeşimlehertelden