Golden Rose Nude Creamy Shine Lipstick

Gündelik makyajın vazgeçilmezi nude yani ten rengi tonlar, doğal duruşlarıyla sadelikten ödün vermeyenlerin favorisi olmaya devam ediyor. Şahsen ruj seçiminde benim favorim pembeler, fuşyalar, kırmızılar olsa da arada çizginin dışına çıkmayı da seviyorum. Tıpkı Golden Rose Nude Look Creamy Shine Lipstick' de ( Ten Rengi Görünüm Kremsi Parlak Ruj ) olduğu gibi..
Golden Rose Nude Look Creamy Shine Lipstick; '' Shea Butter, Vitamin E ve Amino Ceramide kompleksi içeren kremsi formülü ile dudakları doğal tonları ile renklendirir, pürüzsüz ve kremsi parlak bir görünüm kazandırır. Kalem şeklinde ambalajı ve yumuşak yapısı ile dudaklara kolayca uygulanır. ''
Markanın Nude Look serisinde yer alan bu kremsi parlak rujların, 01 Nude, 02 Peachy Nude, 03 Pink Rose ve 04 Coral Nude isimli tonları mevcut. Bendeki ise 01 numaralı rengi.
Asansör sistem tabir edilen rujun ucu, alttan çevrilerek açılan bir sisteme sahip. Ruj tamamen açıldığında yukarıda fotoğrafta gördüğünüz miktarda kullanım sağlıyor.
Rujun belli belirsiz hafif bir gül kokusu var. Yumuşacık yapısı sürüldüğü anda kendisini hissettiriyor. Dudakta varla yok arası duran rengi, doğal bir ten rengi görünümü veriyor. Kremsi yapısı sayesinde dudakları nemlendiriyor. Nemlendirme özelliğinden dolayı da dudaklar ışıltılı ve parlak görünüyor. Ambalajın asansör sistem çevirmeli özelliğini ve dudaklara kolay uygulanabilir olmasını da sevdim. Rujun bana göre eksi yönleri ise, kalıcılık konusunda çok uzun ömürlü olmaması ve bulaşıcılığı. Golden Rose web satış sitesinde satış fiyatı 29.90 TL. olan Golden Rose Nude Look Creamy Shine Lipstick, indirim dönemlerinde kozmetik mağazalarından 15-20 TL civarı alınabiliyor.
yeşimlehertelden