Ecowell Organik Koruyucu Onarıcı El ve Tırnak Bakım Kremi

Gün içerisinde hem sürekli su ile temas eden hem de soğuk havalardan etkilenen ellerim için en çok yedeklediğim ve kullandığım bakım ürünlerinin başında el kremleri gelir benim. Kuruyan ellerimin yeterince nemlenmesi ve sağlıklı görünmesi için farklı markaları denemeyi de severim. Son olarak da Ecowell Koruyucu Onarıcı El Ve Tırnak Bakım Kremi kullanıp bitirdim.
'' Organik zeytinyağı ve organik greyfurt yağından oluşan etkin formülü ile ellerinizi ve tırnaklarınızı besler, korur ve onarır. Günlük el bakımı için idealdir. Cildin yumuşaklığını uzun süre korur, hızlı ve kolay emilimi sayesinde ellerde yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Çok kuru ve çatlamış elleri nemlendirerek rahatlatır. Kuruyan ellere ve sertleşen tırnak etrafı derisine besleyici ve yumuşatıcı bir bakım sağlar. Tırnakların nem dengesini koruyarak canlı ve parlak görünüm sağlar. '' şeklinde açıklama yapılmış krem ile ilgili ambalaj üstünde.
Dermatolojik olarak test edilmiş krem, 100 ml ebatlı tüp ambalaja sahip. ICEA Ekolojik/Biyolojik Temizlik Ürünleri Sertifikası olan ve organik içeriklerden oluşan krem vegan bir ürün olup hayvanlar üstünde test edilmiyor. Geri dönüşümlü tekrar kullanılabilir ambalaja sahip krem, Zararlı Sentetik Kimyasallar, Silikon, Paraben, SLS, SLES, Renklendirici Maddeler, Likit Parafin, Petrol Bazlı Kimyasallar içermiyor.
Kremin yarı akışkan bir yapısı ve çok hoş tatlı bir kokusu var. Sürüldükten sonra çok kısa bir sürede cilt tarafından tamamen emilmesi, yağlı ve yapışkan bir his bırakmaması, sürüldüğü andan itibaren elde kadifemsi bir yumuşaklık sağlaması ve organik içeriklerden oluşması en beğendiğim özelliklerinden oldu. Tırnak çevresindeki etlerin görünümünü yumuşatmasını da beğendim. Kuru ellerimi nemlendirmesi ve yumuşaklığını uzun süre sürdürmesi de artı özelliklerinden bu kremin. Vaatlerindeki tüm etkilerini yerine getiren kremin eksisi diyebileceğim herhangi bir özelliği olmadı ve krem benden tam puan aldı. Bilindik kozmetik mağazalarda satışı olmayan Ecowell Organik Koruyucu Onarıcı El ve Tırnak Bakım Kremi' nin satış fiyatı kendi web sitesinde 45 TL, onu da unutmadan yazayım hemen..
yeşimlehertelden