SGA Kozmetik' ten Yenilikçi İki Ürün Zenvita Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi Teremen Ter Azaltıcı Sprey

İnsanların kendilerini iyi hissetmelerine, iyi görünmelerine ve hayattan daha fazla keyif almalarına yardımcı olan markalarla günlük hijyen, kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayan, estetik problemlere çözüm olacak ürünler geliştiren ve yerel bir kuruluş olan SGA Kozmetik' ten yenilikçi iki ürün; Zenvita Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi ve Teremen Ter Azaltıcı Sprey.
Biyoteknolojik olarak üretilmiş, güvenli ve doğal içeriklerden ( su teresi özü, üzüm çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, papatya özü ) oluşan, bilinen ve gözlemlenen hiçbir yan etkisi bulunmayan ve dermatolojik olarak test edilmiş 50 ml boyundaki Zenvita Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi, güneş lekesi, doğum lekesi, yanlış kozmetik ürün kullanımından kaynaklanan lekelenmeler, ciltteki yaşlanmaya bağlı oluşan lekeler, sivilce-akne lekeleri gibi lekeleri ve kararmaları yok etmeyi ve oluşumunu engellemeyi amaçlayan doğal bir ürün. Hassas Arındırma, Gözenek Bakımı, Aydınlatıcı Etki, Yoğun Nemlendirme, Ton Dengeleme ve Ciltteki Kararmaları Azaltma özellikleri olan krem; koltuk altında, hassas bölgelerde ( yüz, bikini bölgesi, genital bölge ) bıyık bölgesi, diz ve dirsek bölgelerinde kullanılıyor. Bakım kremi, sabah ve akşam yatmadan önce masaj yapılarak cilde uygulanıyor.
Aşırı terleme ve neticesinde gelen istenmeyen kötü kokuların önüne geçen, etkin kullanımda aşırı terlemeyi önleyen Teremen Ter Azaltıcı Sprey, kullanıldığı bölgede kan basıncını ayarlıyor. Aşırı kan basıncı oluşmasını engelleyip ısınma hissini azaltıyor. Ter kanallarının aşırı genişlemesini durduruyor. Terin az ve sağlıklı bir şekilde vücuttan atılmasını sağlıyor. Vücuttan dışarı çıkan teri mikro kapsüller emerek, bakteri oluşumunu engelliyor, kötü kokuyu ve ıslaklığı gideriyor. Kadınlar ve erkekler için ayrı iki çeşidi olan 50 ml ebatlı Sprey, dermatolojik olarak test edilmiş, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi' nce onaylanmış ve Sağlık Bakanlığı' nda cilt iritasyon testinden geçmiş.
Zenvita Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi' ni ve Teremen Ter Azaltıcı Sprey' i, kapıda nakit / kredi kartı ile ödeme yoluyla SGA Kozmetik web sayfası üzerinden sipariş verebilir veya eczanelerden satın alabilirsiniz.
yeşimlehertelden