Elidor Co-Creations Sağlıklı Uzayan Saçlar Biotin Bakım Kremi

Saçlarımın bel hizasında olduğu ve yıkama sonrası zor tarandığı zamanlardan kalma bir alışkanlıkla, her ne kadar saçlarım şu an omuz hizasında olsalar da saç bakım kremlerini hala düzenli kullanırım. Dönem dönem farklı ürünleri denemeyi de severim bu anlamda. Bu ürünlerin son örneği de Elidor' un Co-Creations Sağlıklı Uzayan Saçlar serisinden Biotin Bakım Kremi oldu. 
Bakım kreminin ambalajı üstünde '' saç ve tırnak sağlığında etkili Biotin olarak bilinen B7 vitamini içeren özel formülü sayesinde saçlar dipten uca beslenir, uzarken kırılmaları önlenir, daha güçlü ve dolgun görünen saçlara kavuşulmasını sağlar '' şeklinde açıklaması var.
500 ml.lik ambalaja sahip saç kremi; şampuan sonrası saç diplerine değdirmeden saç boylarına eşit miktarda, saç uçlarına ise bolca uygulanarak kullanılıyor ve sonrasında durulanıyor.
Ben saç kremini yaklaşık 2,5 ay kadar kullandım. Saç kreminin losyon / köpük karışımı bir formu var. Kokusu çok güzel, yıkama sonrası bile saçlarda hafif kokusunu hissettiriyor. Saç dipleri hariç boylarına ve uçlarına uygulandığı andan itibaren saçı ipek gibi yumuşacık yapıyor. Durulama sonrası da saçların çok kolay bir şekilde taranmasına yardım ediyor. Fakat hepsi bu kadar. Saçlarımda kırık olmadığı için bu yönde yorum belirtemeyeceğim. Elidor' un bu saç bakım kremi uzun zamandır piyasada ama son olarak yeni tasarım ve formül ile raflarda yerini almıştı. Kremin şimdilerde ise çam terebentin yağı ve keratinli Serum Bakım Kremi mevcut satışta. Biotin Bakım Kremi' ni A101 Mağazası' ndan 15.50 TL gibi bir rakama almıştım. Saçlarımı kolay tarama ve hoş kokusu harici çok etkisini göremesem de bu iki özeliği için tekrar alabilirim yeniden..
yeşimlehertelden