Sırma Kolajen Portakallı & Ananas Aromalı İçecek

Vücudumuzda bol miktarda bulunan bir protein çeşidi olan; kemik, kas, kıkırdak, deri, tendon, kan damarları ve sindirim sisteminde bulunan; ölü cilt hücrelerini yenileyerek, cildimizin elastikiyetini arttıran ve gergin kalmasını sağlayan kolajen eskiden güzellik merkezlerinde deri altına enjekte edilirken, gelişen teknoloji ile beraber günümüzde artık içecekler vasıtasıyla hayatımıza girdi. Tıpkı Sırma markasının Kolajen Portakallı & Ananas Aromalı İçeceği gibi.
Sırma' nın '' Daha iyi yaşa, daha iyi hisset '' mottosuyla yarattığı '' Fonksiyonel İçecek '' kategorisindeki Portakallı & Ananas Aromalı İçeceği olan Sırma Kolajen, Türkiye' nin doğal kaynak suyu ile üretilen ilk ve tek fonksiyonel içeceği olma özelliğini taşıyor.
Düşük kalorili olarak üretilen Sırma Kolajen' de, 1820 mg kolajen, yüksek oranda folik asit, B3, B5, B6 ve B9 vitaminleri bulunuyor. Meyve oranı %10 olan içeceğin 1 şişesi günlük B3, B5, B6 vitaminleri ve folik asit ihtiyacının %60’ ını karşılıyor. 
400 ml.lik ambalaja sahip içeceğin, enerji ve besin değerlerini aşağıdaki görselde inceleyebilirsiniz.
2019 senesi itibariyle raflardaki yerini alan Sırma Kolajen haricinde; Protein, Antioksidan, Detoks, Alkali çeşitleri de var fonksiyonel içecek kategorisinde. Portakal ve ananas aromalı içecekte, içerikte portakal suyu konsantresi ibaresi görsem de ananas tadı daha yoğunlukta. Bu arada içerikte ananasla ilgili bir ibare bulunmuyor. Tat olarak normal bir meyve suyundan farkı yok fazla. Yani asitli veya gazlı bir içecek değil. İçeceğin doğal kaynak suyu, kolajen, vitamin ve folik asit içermesini sevdim. Fakat aynı zamanda aroma verici, koruyucu, tatlandırıcı ve renklendirici içermesi hoşuma gitmedi. Bunlar olmasa daha güven verici bir içerik olabilirmiş. 400 ml ebadı da oldukça fazla buldum ben. Migros' tan 5 TL' ye aldığım Sırma Kolajen Portakallı & Ananas Aromalı İçecek merak gidermek için bir kereliğine içilebilir ama ben düzenli tüketeceğimi sanmıyorum
yeşimlehertelden