R.O.C.S. Gum Balm Diş Eti İçin Balsam Diş Macunu

Ağız ve diş sağlığına ne kadar özen gösterirsek gösterelim, bazen diş eti iltihabı gibi bakteriyel kaynaklı enfeksiyonların yol açtığı sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bu tür diş sorunları için biliyorsunuz ki özel olarak geliştirilmiş birçok ürün var. Tıpkı diş eti bakımı için bitkisel çözüm sunan R.O.C.S. Gum Balm Diş Eti İçin Balsam Diş Macunu gibi.
Diş eti sağlığı için geliştirilmiş bu diş macunu; iltihap ve kanamaya karşı diş eti koruması, çürüklere karşı koruma, uzun süreli ferah nefes olmak üzere 3' lü etki ile diş etlerine özel bakım sağlıyor.
Diş macunu;
* Formülündeki, antioksidan özellikleri ile bilinen kavak ağacı ekstratı sayesinde diş etlerinin korunmasına, sodyum bikarbonat içeriği ile de diş eti şişkinliğini azaltmaya ve ağız içi asiditesini normalize etmeye yardımcı oluyor. 
* Kalsiyum ve fosfor ile diş minesini mineraller ile zenginleştiriyor.
* Huş ağacından elde edilen ksilitol (% 6) içeriği çürüklere karşı korumaya yardımcı oluyor, ağız içi mikroflorayı dengeliyor ve plak oluşumunu azaltıyor.
Ürün içeriğini aşağıdaki fotoğrafta inceleyebilirsiniz..
Peşinen yazayım diş eti veya herhangi bir diş sorunu yaşamıyorum. Diş macununu normal bir diş macunu gibi kullandım. 75 ml ebatlı diş macununun kirli beyaz, kilimsi bir rengi var. Macunun dişleri temizleme ve ferahlatma etkisini ve de florür ( hala tartışmalı bir içerik dahi olsa ), antiseptik ve sentetik renklendirici içermemesini sevdim. Bununla beraber, bitkisel içerikli olduğu belirtilen macunun içeriğinde, yukarıdaki fotoğrafta altı çizili olarak belirttiğim, sodium lauryl sulfate ( SLS ), methylparaben ve propylparaben olması kafa karıştırıcı ve tezat bir içerik olmuş bence. Kullanıcı yorumlarından diş hassasiyeti ve diş eti kanaması yaşayanların ürünün etkisine dair olumlu yorumlar okumuş, macunu sevmiş olsam dahi, içerikteki bu kafa karıştırıcı 3' lü sebebiyle, kullanacak olanların bu noktalara da dikkat etmesini öneririm.
yeşimlehertelden